Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News Notizie Nevidljiva RFID Radio-Frekvencijska Tinta Za Identifikaciju

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
roman

Američko Ministarstvo Obrane nastavlja u pravcu pretvaranja ljudskog razmišljanja i ljudskog ponašanja u nekoliko linija kompjuterskih kodova. Najnovija nastojanja u tom smislu dolaze iz Ureda ratnog zrakoplovstva za znanstvena istraživanja (Air Force Office of Scientific Researc) gdje probavaju  izgraditi "matematički ili kompjuterski model ljudske pažljivosti, pamćenja, kategorizacije, zaključivanja, rješavanja problema, učenja i motivacija te donošenja odluka".

Prema nedavnom zahtjevu za prijedložena istraživanja, krajnji cilj je rasvijetliti osnovne računalne algoritme svjesnosti i mozga. Ured će također tražiti i prikupljati temeljna razumijevanja interakcija između demografskih grupa kako bi se objasnili i predvidjeli ishodi između konkurentskih grupa unutar određenih geografskih regija.

 

 

 

Mikročipovi: Radio-frekvencijska identifikacija (Radio-frequency identification 'RFID').

 Radio-frekvencijska identifikacija

 

Kompanija Somark je otišla korak dalje u razvoju "Chipless RFID" tehnologije.

Chipless RFID oznaka (poznata kao RF vlakna) je ona vrsta oznaka koja ne koristi bilo kakvu tehnologiju integriranih krugova za pohranu podataka.
Iz Somark-a su ovog tjedna objavili da su uspješno testirali na domaćim životinjama i laboratorijskim miševima biokompatibilnu RFID tintu koja se može čitati putem životinjskih dlaka.

Tvrtka planira licenciranje ove tehnologije za sekundarna tržišta što bi moglo uključiti laboratorijske životinje, pse, mačke i vojno osoblje.

Suosnivač Somark-a, Mark Pydynowski je izjavio kako tinta ne sadrži metale i može biti nevidljiva ili u boji. Odbio je reći što je u tinti, ali je kazao kako je siguran da je 100% biokompatibilna i kemijski inertna. Također je rekao da je RFID tinta sigurna za ljude i životinje.

Pydynowski je objasnio da je potrebno pet do deset sekundi za "žigosanje ili tetoviranje" životinja i da ne postoji potreba za uklanjanjem dlaka ili krzna i dodao da količina informacija koje su sadržane u RFID tinti ovisi o površini na raspolaganju.

 

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta localePubblica Notizie

Se sei utente registrato, puoi pubblicare le tue notizie sul web tramite questo servizio.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Categorie Notizie

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Accesso

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Chi È Online?

 3777 visitatori online
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Ultime Dal Forum