Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Tržnica
 Biznis I Trgovina - Kupnja, Prodaja I Oglašavanje Na Crom Tržnici Proizvoda I Usluga
 

Crom Tržnica je kooperativna ekonomska alternativa u kojoj se susretom ponude i potražnje roba, proizvoda i usluga, kroz pravednu trgovinu svakome garantira direktan pristup tržištu i slobodan izbor bilo koje vrste platnog sredstva. Crom Tržnica pridonosi ekonomski održivom i uravnoteženom razvoju, orijentirana je prema poštivanju ljudskih prava i postizanju što veće čovjekove samodostatnosti. Crom Tržnica promovira međunarodno trgovanje na etičkim principima, bez ikakvog komercijalnog posredništva, i bez monopola i kontrole moćnih multinacionalnih korporacija. Crom Tržnica pridonosi ekološki održivom razvoju, podržava trgovinu proizvodima i uslugama koji su kompatibilni s razvojem kulture zaštite prirode i okoliša, i nastojanjima za očuvanje biološke raznolikosti.

Slobodno tržište - princip na kojem funkcionira ova tržnica roba, proizvoda i usluga, garancija je poštene i efikasne alternativne ekonomije u kojoj cvatu kreativnost, ideje i brojni raznoliki lokalni biznisi. Crom Tržnica otvara mogućnost formiranja novih proizvodnih i potrošačkih lanaca, što se posebno odnosi na sektore kao što su proizvodnja čiste i obnovljive energije, reciklacija otpada, polovne stvari, mali poduzetnici, stari zanati, prirodna hrana i prirodna medicina. Svaki član ove društvene mreže motiviran je iz običnog potrošača pretvoriti se i u ponuđača. Crom Tržnica nudi novi inovativni način za kupnju i prodaju dobara, roba, proizvoda i usluga - novac je kao cijena pitanje osobne preferencije koja se može izraziti kao trampa proizvoda za usluge ili razmjena usluga za proizvode, u zlatu ili vremenu, u cromima ili na primjer postotak u cromima a postotak u nekoj drugoj valuti - postoji bezbroj izbora i kombinacija kroz koje aktivnosti ponude i potražnje u ovom sustavu za procjenu i ocjenjivanje vrijednosti obuhvaćaju financijske, komercijalne i industrijske aspekte.

Ova tržnica je mjesto na kojem oni u potrazi za radnim mjestom mogu pronaći posao, a poslodavci radnike. Želiš prodati svoj stari mobitel? A što kažeš na kupnju novih solarnih kolektora ili računala? Ako želiš drugim ljudima staviti do znanja da popravljaš automobile, jednostavno i brzo u samo nekoliko klikova mišem možeš objaviti permanentni oglas s naslovom, opisom i drugim dodatnim informacijama. Manje stresa, više slobodnog vremena, bolji životni standard, veća samodostatnost i veća kupovna moć nisu utopija. Crom Tržnica je alat u sklopu Sustava Alternativne Valute Crom koji ti kroz poboljšanje poslovanja može značajno usrećiti svakodnevnicu.