Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Mediji Vijesti Ufologija: Misteriozna Svemirska Tehnologija Naših Antičkih Predaka

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
marti misterija
Ocjena: / 10
LošeOdlično 

Senzacionalni arheološki nalazi o kojima je ovdje riječ, upućuju na to da su ili vanzemaljci bili ovdje, ili da je putovanje kroz vrijeme moguće. U svakom slučaju, nešto se čudno dešava i jedno je sigurno, našim institucijama više ne možemo vjerovati. Stoga da bi došli do konačne slike, sami moramo istraživati i slagati sitne komadiće istine.

1848 godine arheološka ekspedicija koja je obavljala istraživanja u južnom dijelu drevnog Egipta, nekoliko stotina milja južno od Kaira, otkrila je nadasve čudnovate hijeroglife na stropu antičkog hrama u Abydosu, jednom od najstarijih gradova Gornjeg Egipta. Hijeroglifi su pažljivo kopirani i zatim se prikupljeni znanstveni materijal prebacio u Europu. Misteriozne slike i tajne koje skrivaju, izazvale su burne rasprave među egiptolozima. Situacija se rasplela tako što se budući da prisutnost neobičnih objekata u sklopu slikovne ostavštine naših davnih predaka nitko nije uspijevao adekvatno objasniti, na predmet rasprave jednostavno tijekom vremena zaboravilo. 1990-ih, neki su turisti svoje video materijale i fotografije snimljene tijekom obilaska Abydosa počeli objavljivati na Internetu. Antički hram o kojem je ovdje riječ, dao je izgraditi faraon Seti I prije otrpilike tri tisuće godina, a hijeroglifi koji prikazuju jasno raspoznatljive čudne strojeve i mašine, pronađeni su u devetnaestom stoljeću.

 

 

Gledatelji suvremenog doba u čudnim strojevima mašinama i strojevima, toliko tajanstvenim za europske znanstvenike 19-og stoljeća, bez imalo muke lako prepoznaju tenk, avion i druge letjelice. Bez ikakve sumnje, jedna od letećih mašina na slici porijeklom iz davne prošlosti je helikopter. Nije riječ o nikakvoj grešci, antički umjetnik je savršeno nacrtao kabinu, lopatice rotora i rep tipičnog modernog borbenog helikoptera. Ovo zapanjivo arheološko otkriće, svakako je jedno od najvažnijih ne samo u povijesti Egipta već za cijelo čovječanstvo.

Činjenica da razvikani Egiptolozi odbacuju antičku visoku tehnologiju vjerojatno i nije toliko začuđujuća. S ozbirom na znanje i veliku količinu informacija koje danas postoje o drevnom Egiptu, koncept egipatske vojske koja je prije tri tisuće godina letjela naokolo u sofisticiranim zrakoplovima izgleda apsurdno. Službeno objašnjenje egiptologa za ove misteriozne rezbarije je da se radi o iluzijama. Znanstvenici navode da su najvjerojatniji uzroci tih anomalija restauracije arheološkog nalazišta, ponovna rezbarenja originalnog kamena i efekti izazvani vremenskim uvjetima.

Nedavno su ugledne arapske novine "Al-Sharq Al-Awsat" objavile par fotografija snimljenih u jednom drugom egipatskom drevnom hramu - Amon Ra u Karnaku. Fotografije prikazuju rezbarije za koje se vjeruje da su stare tri tisuće godina. Antičko umjetničko djelo pronađeno u Karnaku, veoma je slično onome iz Abydosa. Borbeni helikopter i pored njega druga letjelica modernog izgleda. Budući da postoje dvije gotovo iste rezbarije iz davne prošlosti, jedna u Abydosu a druga u Karnaku, kolika je vjerovatnoća da su obje nastale kao posljedica identičnih efekata na dvije različite lokacije?

Prihvatimo li zdravo za gotovo činjenicu da stari Egipćani nisu raspolagali tehnologijom koja bi im omogućila izgradnju helikoptera i drugih zrakoplova te ostalih letjelica, odakle onda ove slike super-modernih letećih mašina? Vremeplov, vanzemaljci? Ako je nešto sigurno, onda je to činjenica da je povijest ljudskog roda bila itekako burna. Mnoge od legendarnih antičkih knjižnica poput onih u drevnoj Kini ili Aleksandriji su uništene. Brojni dokazi neprocjenjive vrijednosti o davnoj prošlosti, izbrisani su s lica zemlje. Na svu sreću, neki drevni spisi su ipak sačuvani, posebice oni u Indiji. Nevjerojatno ali istinito, pokoji od ovih prastarih tekstova govore o visoko sofisticiranim letećim objektima.

Nedavno je također objavljeno da su Kinezi na Tibetu otkrili iznimno stare sanskrtske dokumente i poslali ih na analizu u indijsko sveučilište Chandrigarh. Kako se čini, izgleda da prevedeni tekstovi sadrže upute za izgradnju svemirskog broda. Kinezi su zatim najavili da će ovu drevnu high-tech tehnologiju potencijalno uključiti u njihov svemirski program!

 

 

Sve je više dokaza da je takozvani "Rama Imperij" (sjeverna Indija i Pakistan) daleko stariji od dosadašnjih pretpostavki. Ostaci njegovih velikih sofisticiranih gradova još uvijek su vidljivi u pustinjama Pakistana, te u sjevernoj i zapadnoj Indiji. Prema drevnim indijskim tekstovima, u spomenutom imperiju imali su leteće strojeve koji su se nazivali "Vimanas". Tekstovi koji se odnose na Vimanas su brojni i vrlo detaljni. Stari su Indijci napisali čitave priručnike s uputstvima za upotrebu različitih tipova Vimanasa. Neki su Vimanasi imali oblik tanjura, a drugi oblik cigarete. Čini se da su Vimanasi letjeli pogonjeni nekakvim anti-gravitacijskim uređajima, mogli su vertikalno uzlijetati i lebdjeti u mjestu.

Nacisti su bili prvi koji su razvili pulsno-mlazne motore, a zanimljivo je da su prije i za vrijeme Drugog svjetskog rata bili veoma zainteresirani za antičke civilizacije, naročito za Indiju i Tibet. Postoje dokumentirane činjenice da su nacisti imali svoj leteći tanjur. Prije dvije tisuće godina kad je Aleksandar Veliki navalio na Indiju, njegovi pisari su zabilježili pojavu letećih vatrenih štitova što je uspaničilo konje. Ove leteće mašine nisu upotrijebile nikakvo oružje protiv okupatorske vojske koja je marširala prema osvajanju novih teritorija.

 

Nacisti su imali tajni leteći tanjur koji je već uzletio s ploče za crtanje. HAUNEBU III s oko 70 metara promjera, autonomijom od 8 tjedana i prijevoznim kapacitetom od 32 osobe, letio je brzinom od 7.000 km/h u blizini tla, a mogao je dostići 40.000 km/h na 24.000 metara nadmorske visine. Postoje dokumenti koji ukazuju na to da je Vril-7 (promjer 120 metara) započeo s obavljanjem tajnih misija nakon što je završen i testiran na kraju 1944 godine. Andromeda, leteći tanjur koji je postojao samo na papiru, imala je pak promjer od 139 metara.

 

Svemirski Brodovi Antičkih Civilizacija

 

U srednjoj Americi i na obalnim područjima Južne Amerike, pronađene su zlatne skulpture za koje se procjenjuje da potječu iz razdoblja između petstote i osamstote godine nove ere. Netko će možda u njima prepoznati nekakvu pticu koja je živjela u tim vremenima, no na figuricama se kristalno jasno vide avionska krila, kabina, te horizontalni i vertikalni stabilizator.

 

Indijanci Chibcha iz južne Amerike ostavili su nam u naslijeđe ovaj dizajn helikoptera iz 14-og stoljeća kojeg se ne bi posramili ni današnji zrakoplovni inženjeri. Helikopter Chibcha Indijanaca, naroda koji je u ono vrijeme imao visoko razvijenu kulturu, poznatiji je kao "Bog Sunca Inti".

 

Gospa s djetetom i svetim Ivanom, umjetnička je ostavština iz petnaestog stoljeća. Zagledamo li se malo dublje u pozadinu slike, scena prikazuje čovjeka koji s jednom rukom na čelu gleda prema neobičnom letećem objektu što se ukazao na nebu. Pored njega je pas koji također gleda u istom smjeru, u UFO. Neidentificirani leteći objekt ovalnog oblika je u pokretu, nagnut je na lijevo, olovne je boje i ima kupolu. Ovo nije jedina renesansna slika na kojoj se jasno prepoznaje NLO. Mnoge slike iz prošlosti za temu imaju neidentificirane leteće objekte.

 

Svemirski brod u obliku diska iz kojeg zrače svjetlosni snopovi prema Ivanu Krstitelju i Isusu Kristu, slika je iz 1710 godine čiji je autor flamanski umjetnik Aert De Gelder. Što je to moglo nadahnuti autora da u "Krštenje Kristovo" ukombinira i klasični srebrni leteći tanjur? 

 

Drevni astronaut - figuricu pronađenu u Ekvadoru veoma je zanimljivo usporediti s današnjim astronautima. Ne prikazuje li ovo antičko umjetničko djelo čovjeka ili neko čovjekoliko biće odjeveno u svemirsko odijelo?

 

U manastiru u Visokim Dečanima postoji freska iz 1350 godine koju neki smatraju za dokaz da su našu planetu posjetili vanzemaljci. Čovjek u svemirskom brodu gleda unazad prema drugoj svemirskoj letjelici. Njegov svemirski brod ukrašen je s dvije svjetlucave zvijezde što jako podsjeća na nacionalne oznake na modernim zrakoplovima.

 

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta locale      Objavi Vijest

Ako si registrirani korisnik, možeš objaviti svoje vijesti na webu koristeći ovaj servis.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Kategorije Vijesti

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Prijava

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Tko Je Online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 4654 
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu