Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum
Dobrodošli, Guest
Korisničko ime Lozinka: Remember me

Kratki sažetak srednjoročnih ciljeva JP!
(1 pregledava) (1) gost
  • Stranica:
  • 1

TEMA: Kratki sažetak srednjoročnih ciljeva JP!

Kratki sažetak srednjoročnih ciljeva JP! prije 10 godine, 8 mjeseci #962

Fokusiranost koliko je god moguće na oformljavanje eko samoodržive zajednice i forsirati otvorenost kroz konstantne programe podučavanja ljudi iz vana.

Fokusiranost koliko je god to moguće na sklapanje automobila na vodu, elektromagnetskih motore, elektrizatora krvi ... i te djelotvorne stvari našim kanalima širiti i instaliravati sve većemo broju ljudi.

Fokusiranost koliko je god to moguće na uspostavljanje vlastitih sistema obrazovanja od vlastitih obrazovnih ustanova, medija, duhovno-znanstvanih centara ...

Fokusiranost koliko je god to moguće da se u sve pore našeg djelovanja uvedu nemonetarni sistemi ili pak kroz sisteme razmjene kroz našu vlastitu valutu crome ...

Fokusiranost koliko je god to moguće više na usmjeravanje svih sredstva koja smo zaradili u sistemu u vrlo konkretnu materijalizaciju Venus Projekt svijeta u vidu tih obrazovnih ustanova, medija i svega što na putu vidimo da je dobro i da djeluje za nas.
DUCTUS EXEMPLO!
  • Stranica:
  • 1
Vrijeme kreiranja stranice: 0.12 sekundi