Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum
Dobrodošli, Guest
Korisničko ime Lozinka: Remember me

Vanzemaljci Su Među Nama I Promatraju Nas
(1 pregledava) (1) gost
  • Stranica:
  • 1

TEMA: Vanzemaljci Su Među Nama I Promatraju Nas

Vanzemaljci Su Među Nama I Promatraju Nas prije 11 godine, 8 mjeseci #161

  • roman
  • OFFLINE
  • Gold Boarder
  • Postova: 227
  • Karma: 0
  • 
Radovi na istraživanju složenog skupa simbola koji su im poslani, su u tijeku, izjavili su znanstvenici iz Instituta Za Svemirska Istraživanja.

Oni tvrde da trenutačno vanzemaljci odgovoraju na 30 pitanja koja su im postavljena.

Lachezar Filipov, zamjenik direktora Instituta Za Svemirska Istraživanja sa Bugarske Akademije Znanosti, potvrdio je da su istraživanja u toku.

On je rekao da istraživači iz centra analiziraju 150 krugova na poljima (crop circles) iz cijelog svijeta, za koja vjeruju da predstavljaju odgovore na pitanja.

"Vanzemaljci su trenutno svuda oko nas, promatraju nas sve vrijeme", rekao je gospodin Filipov za bugarske medije.

Mali zeleni su aktualno svugdje oko nas i promatraju nas cijelo vrijeme, prenio je i Daily Telegraph.


Jesu li dominantne društvene teme hrana za paranoide?


U zadnje vrijeme, trend fascinantnog porasta pojave vanzemaljaca u medijima je nemoguće ne primjetiti.

Bugarska se razvila, industrijalizirala i modernizirala, kao i svi upala u financijsku krizu, pa se ne treba čuditi što ovakve priče sada stižu i iz tih krajeva.

Budući da je zbog globalne ekonomske krize izgubila kontrolu nad razgovorom, monetarna elita je sada u opasnosti izumiranja.

Ovakve fantazije su sve prisutnije upravo zato što monetarna elita želi da se u ovim momentima time hranimo.

Globalno zatopljenje, Europska unija, međunarodne financijske regulacije, beskrajni ratovi za beskonačan mir, ove teme u ovim trenucima nisu dostatne za skretanje pažnje sa činjenice koja je svima upala u oči, političko ekonomski globalni sustav je temeljen na prevari astronomskih razmjera.

On-line paranoja se počela širiti puno brže od virusa svinjske gripe, mali zeleni, vanzemaljci, UFO, NLO, krave usisane u leteće tanjure,...

Na ovaj način se sa istine, o da, tako divne, upravo božanstveno lijepe istine o laži u i na kojoj živimo, silom vraćamo na teme straha i kaosa, stresa i nevjerice, prisutnosti vanzemaljaca među nama, naprimjer.vanzemaljci.jpg
Vanzemaljci, mali zeleni, neidentificirani leteći tanjuri, krugovi u poljima,...
Jedino što čovjek treba napraviti je imati dvije televizije i istovremeno na jednoj gledati fantastična prevozna sredstva porijeklom iz najudaljenijih dijelova svemira, a na drugoj bića kao Sanader, Bush, Blair, Manuel Barroso, Ben Bernanke, Trichet, Glavaš, Jakovčić, Rohatinski, Rothschild, Angela Merkel, Sarkozy i ostala kako bi se zbilja uvjerio, sa stopostotnom sigurnošću da ne samo da su vanzemaljci zbilja među nama, već da su oni glavna karika našeg političkog, ekonomskog i kulturnog okruženja, da su upravo ti i takvi vanzemaljci još odavno porobili zemaljsku rasu, je li tako prijatelji zombiji?


Prepoznati kao okorjeli kriminalci i protjerani sa planete iz udaljene galaksije na kojoj vlada mir i ljubav, tehničko savršenstvo, ovakvi su vanzemaljci uspjeli oduzeti zemljanima slobodu, savjest, svijest, moral, principe, hranu, nauku, bogatstva, resurse, škole, banke, bolnice, tvornice, isisati iz njih život do zadnje kapi krvi.


Zaposjedanjem institucija zaduženih za stvaranje novca, ovim vanzemaljcima ne fali financijskih sredstava za umjetno stvaranje interesa populacije za vanzemaljcima, ali ne onih njihove vrste, od čega imaju višestruke koristi.
Milijarde dolara su upumpane u mrežu mislioca i zagovarača, medija koji poslušno s lica mjesta izvještavaju o stranim pojavama neobjašnjivih uzroka.

Da li je prije nastalo kokoš ili jaje je neusporedivo lagano pitanje u odnosu na tehnike kojima su se vanzemaljci zlih namjera poslužili kako bi jednostavnu činjenicu da vrijednost nije dug, kompliciranim teorijama o monetarnoj politici upotrijebili da bi zagospodarili planetom Zemljom i svakim živim bićem koje hoda ili puže po njenoj površini.

Kako su monetarne, političke, ekonomske, financijske i gospodarske teorije što su malim zelenim među nama s neprijateljskim namjerama, počele puštati vodu na sve strane, a potlačena ljudska vrsta od koje su kao paraziti živjeli, to počela uviđati i shvaćati, tako se i pažnja s najvažnijih pitanja i tema za opstanak ljudske vrste u ovim trenucima počela usmjeravati s katastrofalnog financijskog zemljotresa koji prijeti konačnim uspostavljanjem i mira i pravde i ljubavi i blagostanja; na prdež insekta koji se spustio sa susjednog na izgubljeni otok u Pacifiku na kojeg nikad nitko do sada nije obraćao pažnju.
Give a man a gun and he can rob a bank, give a man a bank and he can rob the world.
Crom Alternative Currency System

Date li čovjeku pištolj on može opljačkati banku, date li čovjeku banku on je u stanju opljačkati cijeli svijet.
Crom Alternativna Valuta

Date a un uomo una pistola e può rapinare una banca, date a un uomo una banca e può derubare tutto il mondo.
Crom Notizie Alternative
Zadnje ažurirano: prije 11 godine, 8 mjeseci od roman.

Re: Vanzemaljci Su Među Nama I Promatraju Nas prije 3 godine, 2 mjeseci #3315

Famozni stobrečanin Dražen Kasalo (u javnosti poznatiji kao osnivač udruge Čovjek i njezinog Arbitražnog suda pravde, autor knjige 'Kontrola uma u pravom sistemu, organizator događaja 'Prva konvencija živog čovjeka' te inicijator predstojećeg osnivanja organizacije 'Društvo živog čovjeka) nedavno je po četvrti put zaredom zario nož u leđa istinskom oslobođenju čovjeka od robovanja Matrixu. Krivotvoreći više puta ne samo sopstveni identitet već i cjelokupno činjenično stanje, grubo kršeći vlastita obećanja te Univerzalni Prirodni Zakon i Statut udruge Čovjek te Pravilnik njezinog Arbitražnog suda, Predsjednik potonjeg posegnuo je čak i za najgnusnijim prljavštinama ne bi li što učinkovitije sabotirao konkretno realno distanciranje od religioznog fanatizma zvanog 'državizam'.
Beskonačne falinke u koje se sam sav umrsio postavljajući zamku 'suvereni građanin' svakom nedovoljno upućenom pojedincu voljnom postati 'suvereni čovjek', Kasalu se silovito obilo o glavu i potvrdilo staru poslovicu "ko drugome jamu kopa sam u nju upada". Obmanjujući plemeniti paravan ispod kojeg navedeni infiltrator u potaji podlo podriva nepatvorenu oslobodilačku vibru - raskrinkan je u cijelosti te objelodanjen u Izvještaju o golemoj laži kojom je, dovevši se u monstruozno kontradiktornu poziciju, 17.04.2018 donio kompletno nakaradno Rješenje o odbacivanju Tužbe Aljoše iz obitelji Đurić protiv Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Više o suludoj liniji ponašanja i principu djelovanja kojeg su Kasalo Dražen te udruga Čovjek i Arbitražni sud pravde zauzeli prema svakom i bilo kom ljudskom stvorenju, organizaciji, fizičkoj ili pravnoj osobi, svejedno nastupali ovi u svojstvu bilo tužitelja, bilo tuženika, bilo ugovornih protustrana, bilo partnera u poslovnim aranžmanima ili drugim projektima i odnosima ikoje vrste - može se pročitati na sljedećem linku:

  • Stranica:
  • 1
Vrijeme kreiranja stranice: 0.21 sekundi