Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Info korner Jupiter Projekta!
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Info korner Jupiter Projekta!

Info korner Jupiter Projekta! 10 years, 8 months ago #975

Pozdrav svima kolege i kolegice!

Kako smo se u zadnje vrijeme malo zahuktali, otvorilo se dosta prostora za jače djelovanje i uključenje u rad pokreta.

Polja su mnoga, ali što god da je u pitanju, jedan kada krene na put neminovno počne susretati nevjerojatne ljude, pojavljivati se u nevjerojatnim situacijama i unaprijeđivati sebe kao inteligentno, duhovno, svemirsko biće!

Objavljujem da smo obavili čvršću suradnju sa Udrugom Alternativna Valuta Crome, čiji sam postao i član, ali i da je Aljoša Đurić, predsjednik te udruge postao i koordinator Jupiter Projekta za alternativna monetarna pitanja. Ma što da Vam pričam, baš kao pozitivan virus, širimo pozitivne utjecaje na postojeću monetarnu politiku koja svoj financijski sustav zasniva na slobodno možemo reći - ničemu. Crome naprotiv, nastaje iz vremena, dakle potiće društveno korisno djelovanje, jer čovjek može uzeti u ruke motiku, poštucati grmove, ispraviti klimave klupe, pokositi travu itd, dokumentaciju nam poslati i dobiti protuvrijednost u Cromima za svoj uloženi trud. Pa nije li to dobro svjedočanstvo onoga - SNAGA NARODU iliti POWER TO THE PEOPLE! Svi oni sa idejama kako da aktualiziramo našu vlastitu valutu, ili svi oni koji se žele priključiti postojećim idejama kojima treba materijalizacija, slobodno nam se javite. Ne zaboravite pogledati u tržnicu Croma, čisto da se osvjedočite da stvar već funkcionira i da za Crome možete dobiti konkretne stvari.

Nadalje, ne znam koliko ste upoznati, Jupiter Projekt je počeo raditi na filmu tipa Zeitgeist, ali film će biti vezan za naše prostore, na našem jeziku i raditi će ga naši ljudi. Uz nekoliko profesionalaca i najbolju volju ovoga svijeta, uvijek ama baš, mi možemo u bilo što, pa tako i u rad filma, propustiti sve one koji su možebitno zainteresirani da se pridruže. Imamo već potvrdu nekoliko gostiju za sudjelovanje u filmu i lista samo raste, a to su imena poput dr. Srećka Sladoljeva, Krešimira Mišaka, Stipe Petrinje, itd. Iako imamo profi kameru na određene dane u tjednu, dobro bi nam došlo ukoliko još netko posjeduje kakvu opremu i želi se uključiti u rad. Apeliram da se javite za ovaj veliki i dosta fokusirani projekt, jer prvenstveno takvi zbližavaju ljude i stvaraju nevjerojatne kreacije. Trenutno se sav rad isplačuje u Cromima, no ukoliko na putu kanu i neka sredstva, sve ćemo transparentno ulođiti, podijeliti, onako - po zasluzi.

Naglašavam da se u nekoliko navrata Jupiter Projekt kroz svoju Udrugu PROJEKT, vrlo aktivno uključio i još uvijek radi i na zaštiti pitke vode. Na tu temu, a vjerujte ako samo postoji sumnja da je taj resurs ugrožen, onda to postaje NAJVAŽNIJA tema, mediji se konstantno oglušuju, javne rasprave se ne događaju, tankeri vode se svakodnevno pune i odvažaju za arapske zemlje, izgrđena su ogromna smetlišta i ostavljeni otpadi na površini bazena pitke vode, izvode se građevinski radovi koji ulaze u podvodne tokove pitkih voda itd, itd, itd. OTVORIMO OĆI I RECIMO NE OVOJ CENZURI, a vjerujte mi da sam samo dotaknuo vrh sante leda svih silnih problema i nekorektnosti koje se na tom polju odvijaju. I više bi Vam nego zahvalni bili da se svi koji mogu, naročito studenti ili pripadnici većih kolektiva ukljuće u skupljanje PETICIJE O ZAŠTITI PITKE VODE. Javna rasprava je ovu subotu u Zagrebu u Hercegovačkoj 111 (04.12. sa početkom u 17h). Tribinu - javnu raspravu će voditi organizirane umrežene udruge i pokreti, a ugledni gosti će se u svom stručnom segmentu očitovati i biti dani na raspolaganje da odgovore na Vaša pitanja. Gosti su dr Slobodan Lang, mgr sc Juraj Šare i drugi. Na kratkoj pauzi, ali prije i poslije biti će otvoren bar sa bezalkoholnim pićima, ćija će cjelokupna zarada ići u daljnji rad na zaštiti pitke vode, čija se kampanja za sada organizira i vodi iz đepova aktivista. Nitko ama baš, ne pomaže i neka je tako. Samo jednoga dana neće moći reći da su radili svoj posao.

Naša stranica www.jupiterprojekt.com je pri samom kraju. Biti će interaktivna sa forumima, izdavati ćemo na njoj i tekstove i projekte u koje ćete se moći uključivati i nadopunjavati ih svojim viđenjem stvari. Pozivamo i sve one koji vole pisati, da se prijave za rad na našem online magazinu. Dok stvar ne bude išla u tiskanje, bit ćete plaćeni u Cromima.

Najavljujem i nastavak javnih rasprava i tribina, festivala demokracije ili čisto zabava. Aktivno, nastavljamo s ovim programom svake subote, a lokacije ćemo Vam uvijek na vrijeme javiti. Uključimo se, jer jedino je tako i moguć svijet bez vođa, hijerarhijskih struktura i svega ostaloga što štiti i omogučava velike zamahe koruptivne sile.

Lijepi pozdrav!
DUCTUS EXEMPLO!
Last Edit: 3 years, 2 months ago by administrator.
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.18 seconds