Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Chemtrails - Kemijski Tragovi Na Nebu

Chemtrails - Kemijski Tragovi Na Nebu 10 years, 7 months ago #764

Jutros sam se probudio baš u dobrom raspoloženju.
Negdje oko 08h sam izašao na terasu popiti prvu jutarnju kavicu.
Predivno jutro, sunce, vedro, nigdje oblačka.

Za danas poslije podne su najavili moguće nevrijeme.
Sjedim tako malo na balkonu i uživam.
Nebo su odjedanput počeli šarati bijeli tragovi koje su ispuštali mnogobrojni avioni u prolazu.

Chemtrails - kemijski tragovi na nebu: izmišljotina ili stvarnost? Teorija zavjere ili istina?
Ovo sigurno nisu obični tragovi aviona koji nestaju nakon maksimalno nekoliko desetaka minuta.
Nebo se u roku od samo sat vremena potpuno naoblačilo.Ako postoji primjer kako se klimatske promjene umjetno izazivaju, onda je to sigurno ovaj u kojem avioni iznad naših glava špricanjem tko zna kakvih kemijskih spojeva uništavaju prirodu i naše zdravlje... uživajte...

24 rujna 2010 između 08 i 09h ujutro:


Re:Chemtrails - Kemijski Tragovi Na Nebu 10 years, 7 months ago #798

Ovih dana sam malo češće nego inače gledao u nebo i obraćao pažnju na avione i chemtrails.
Evo kako to zrakoplovi lete nebom i iza sebe ostavljaju te kemijske tragove.

Na ovim slikama je baš faza u kojoj je točno vidljivo da tragovi aviona ne nestaju, kao što bi trebali, već se pretvaraju u čudne oblake.
Re: Chemtrails - Kemijski Tragovi Na Nebu 7 years ago #2892

Re: Chemtrails - Kemijski Tragovi Na Nebu 2 years, 11 months ago #3333

Famozni stobrečanin Dražen Kasalo (u javnosti poznatiji kao osnivač udruge Čovjek i njezinog Arbitražnog suda pravde, autor knjige 'Kontrola uma u pravom sistemu, organizator događaja 'Prva konvencija živog čovjeka' te inicijator predstojećeg osnivanja organizacije 'Društvo živog čovjeka) nedavno je po četvrti put zaredom zario nož u leđa istinskom oslobođenju čovjeka od robovanja Matrixu. Krivotvoreći više puta ne samo sopstveni identitet već i cjelokupno činjenično stanje, grubo kršeći vlastita obećanja te Univerzalni Prirodni Zakon i Statut udruge Čovjek te Pravilnik njezinog Arbitražnog suda, Predsjednik potonjeg posegnuo je čak i za najgnusnijim prljavštinama ne bi li što učinkovitije sabotirao konkretno realno distanciranje od religioznog fanatizma zvanog 'državizam'.
Beskonačne falinke u koje se sam sav umrsio postavljajući zamku 'suvereni građanin' svakom nedovoljno upućenom pojedincu voljnom postati 'suvereni čovjek', Kasalu se silovito obilo o glavu i potvrdilo staru poslovicu "ko drugome jamu kopa sam u nju upada". Obmanjujući plemeniti paravan ispod kojeg navedeni infiltrator u potaji podlo podriva nepatvorenu oslobodilačku vibru - raskrinkan je u cijelosti te objelodanjen u Izvještaju o golemoj laži kojom je, dovevši se u monstruozno kontradiktornu poziciju, 17.04.2018 donio kompletno nakaradno Rješenje o odbacivanju Tužbe Aljoše iz obitelji Đurić protiv Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Više o suludoj liniji ponašanja i principu djelovanja kojeg su Kasalo Dražen te udruga Čovjek i Arbitražni sud pravde zauzeli prema svakom i bilo kom ljudskom stvorenju, organizaciji, fizičkoj ili pravnoj osobi, svejedno nastupali ovi u svojstvu bilo tužitelja, bilo tuženika, bilo ugovornih protustrana, bilo partnera u poslovnim aranžmanima ili drugim projektima i odnosima ikoje vrste - može se pročitati na sljedećem linku:

  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.23 seconds