Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Dan planete Zemlje 2010

Dan planete Zemlje 2010 11 years ago #291

  • drama
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 1
  • Karma: 0
Dan planete Zemlje se obilježava svakog 22 travnja, ove godine je pod parolom "živo mi se jebe" obilježeno 40 godina nebrige.

22 travanj je dan na koji cijelo čovječanstvo nagazi na kočnicu i napravi pauzu u kojoj razmatra stanje našeg zajedničkog doma.

Koristan dan je ujedno i zlouporaba, ljepota i patnja, nove promjene kroz koje naše gospodari traže nove načine kako da sve useru još više dok mi nepokretni samo promatramo.

Jedan posto čovječanstva posjeduje cijeli planet. Ostalih 99%, a to smo ti i ja, smo njihove domaće životinje i kućni ljubimci bez imalo volje za promjenom činjeničnog stanja ekonomskog ropstva. Naše ropstvo? Uništiti Zemlju i zaraditi što više novca za njegove vlasnike slaveći Dan planete Zemlje.

Četrdeset godina nakon prvog Dana Zemlje nas i danas za sve boli kurac jer naprosto obožavamo planetu, robovlasnička ekonomija sada, robovlasnička ekonomija i za sutra.

Mreža Dana Zemlje je razočarala milijune koji na blogovima godinama upozoravaju na neodrživost, bilo što da osobno poduzmu neće promijeniti ama baš jebano ništa.

Dan Zemlje 2010 je krasna prilika da se sretnu vlade i korporacije, ujedine i profitiraju na globalnoj ekonomiji, energetskim tržištima i zelenim porezima potrošačkog društva. Preko milijarde ljudi iz preko 190 zemalja svijeta se udružilo u sranju o održivoj ekonomiji.

dan_zemlje.jpg
Ne postoji između, ili si slobodan ili si rob.
Last Edit: 11 years ago by drama.

Re: Dan planete Zemlje 2010 2 years, 11 months ago #3328

Famozni stobrečanin Dražen Kasalo (u javnosti poznatiji kao osnivač udruge Čovjek i njezinog Arbitražnog suda pravde, autor knjige 'Kontrola uma u pravom sistemu, organizator događaja 'Prva konvencija živog čovjeka' te inicijator predstojećeg osnivanja organizacije 'Društvo živog čovjeka) nedavno je po četvrti put zaredom zario nož u leđa istinskom oslobođenju čovjeka od robovanja Matrixu. Krivotvoreći više puta ne samo sopstveni identitet već i cjelokupno činjenično stanje, grubo kršeći vlastita obećanja te Univerzalni Prirodni Zakon i Statut udruge Čovjek te Pravilnik njezinog Arbitražnog suda, Predsjednik potonjeg posegnuo je čak i za najgnusnijim prljavštinama ne bi li što učinkovitije sabotirao konkretno realno distanciranje od religioznog fanatizma zvanog 'državizam'.
Beskonačne falinke u koje se sam sav umrsio postavljajući zamku 'suvereni građanin' svakom nedovoljno upućenom pojedincu voljnom postati 'suvereni čovjek', Kasalu se silovito obilo o glavu i potvrdilo staru poslovicu "ko drugome jamu kopa sam u nju upada". Obmanjujući plemeniti paravan ispod kojeg navedeni infiltrator u potaji podlo podriva nepatvorenu oslobodilačku vibru - raskrinkan je u cijelosti te objelodanjen u Izvještaju o golemoj laži kojom je, dovevši se u monstruozno kontradiktornu poziciju, 17.04.2018 donio kompletno nakaradno Rješenje o odbacivanju Tužbe Aljoše iz obitelji Đurić protiv Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Više o suludoj liniji ponašanja i principu djelovanja kojeg su Kasalo Dražen te udruga Čovjek i Arbitražni sud pravde zauzeli prema svakom i bilo kom ljudskom stvorenju, organizaciji, fizičkoj ili pravnoj osobi, svejedno nastupali ovi u svojstvu bilo tužitelja, bilo tuženika, bilo ugovornih protustrana, bilo partnera u poslovnim aranžmanima ili drugim projektima i odnosima ikoje vrste - može se pročitati na sljedećem linku:

  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.12 seconds