Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News Notizie Energetski Napitak Red Bull: Konzumiranje Znači Sporu Smrt?

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
roman

Francuska i Danska su zabranile energetski napitak Red Bull.

 

Znači li to da ima nečega u tome Red Bull = Spora Smrt?

 

Nemojte više piti ovo piće!Ovo piće se prodaje u svim supermarketima širom svijeta i naša djeca ga konzumiraju na osnovu eksperimentiranja, to može biti fatalno.

Red Bull je stvoren da stimulira mozak kod ljudi koji su podvrgnuti velikim fizičkim naporima i stresnim komama, a ne za konzumiranje kao nevino gazirano piće.

Red Bull je energetski napitak koji je komercijaliziran diljem svijeta pod sloganom: "Povećava izdržljivost, budi sposobnost koncentracije i povećava brzinu reakcije, nudi više energije i poboljšava raspoloženje".

Sve ovo se može naći u "biti u stanju" Red Bull-a , energetskog napitka tisućljeća.

Red Bull se uspio probiti na tržišta gotovo 100 zemalja svijeta.

Logo Red Bull-a je namijenjen mladima i sportašima, atraktivnim segmentima koji su začarano zarobljeni stimulansima koje ispijanje ovog pića pruža.

Čudotvornu snagu u tekućem obliku je stvorio Dietrich Mateschitz, industrijalac austrijskog podrijetla koji je piće otkrio sasvim slučajno.

To se dogodilo za vrijeme njegovog poslovnog puta u Hong Kong, dok je provodio vrijeme u tvornici gdje su se proizvodile četkice za zube.

Tekućina koja se bazira na temelju formule što sadrži kofein i taurin je postala nova moda u toj zemlji.

Zamislite obećavajući veliki uspjeh ovog proizvoda u Europi gdje taj napitak još uvijek nije stigao, a koji je osim toga predstavljao i super priliku da postanete poduzetnik.


No pozadina i istina o ovom energetskom napitku su sasvim druga stvar.

Francuska i Danska su ovo piće upravo zabranile kao smrtonosni koktel zbog vitaminskih sastojaka pomiješanih s "Glucuronolactone", veoma opasnom kemikalijom koju je razvilo Ministarstvo Odbrane Sjedinjenih Američkih Država tijekom šezdesetih godina za uzdizanje morala američke vojske u ratu u Vijetnamu, a koja je djelovala kao halucinogena droga što je smirivala ratne stresove.

No posljedice uzimanja ove opasne kemikalije za ljudski organizam su bile više nego poražavajuće tako da je praksa ukinuta zbog visokog postotka slučajeva migrene, moždanih tumora i bolesti jetre, odnosno očitih štetnih učinaka na vojnike koji su je konzumirali.

I usprkos tome, u "Mogu" Red Bull-a još uvijek možete pronaći Glucuronolactone kao jedan od sastojaka, medicinski kategoriziran kao stimulans.

No ono što se ne spominje oko "Mogu" Red Bull-a su posljedice njegovog konzumiranja koje su prisilile na niz upozorenja.

- Opasno je ispijati ga ako se ne baviti fizičkim vježbama jer njegova energetska moć ubrzava kucanje srca i može uzrokovati nagle napade.

- Podlažete se riziku moždanog krvarenja jer Red Bull sadrži komponente koje razrjeđuju krv tako da srce troši manje energije za pumpanje krvi i na taj način omogućuje isporuku veće fizičke snage uz manje utrošenog napora.

- Zabranjeno je miješati Red Bull s alkoholom jer nastala smjesa pretvara energetski napitak u smrtonosnu bombu koja direktno napada jetru s posljedicom da se oštećena područja ne mogu nikada više obnoviti.

- Jedan od glavnih sastojaka Red Bull-a je vitamin B12 koji se koristi u medicini za oporavak pacijenata u komi, iz čega proizlazi hipertenzija i stanje uzbuđenja koje se doživljavaju nakon kozumiranja tog energetskog pića.

- Redovno ispijanje Red Bull-a povlači okidače simptoma u obliku niza nepovratnih promjena, živčanih i neuronalnih bolesti.


Zaključak:

Ovaj napitak bi trebao biti zabranjen u cijelom svijetu jer kad se miješa s alkoholom pokreće mehanizam tempirane vremenske bombe u ljudksom organizmu, uglavnom među nevinom mladeži i odraslim osobama s malo iskustva.


13 Listopad 2009, preuzeto s weba.
.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta localePubblica Notizie

Se sei utente registrato, puoi pubblicare le tue notizie sul web tramite questo servizio.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Categorie Notizie

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Accesso

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Chi È Online?

 5271 visitatori online
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Ultime Dal Forum