Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News Notizie Cjepiva Protiv Rak Grlića Maternice Gardasil i Cevarix Više Štete Nego Koriste?

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
administrator

Vrhunski istraživač koji je radio na cjepivima protiv raka grlića maternice upozorava na njihovu štetnost i zastrašivanje bolestima zbog prodaje farmaceutskih proizvoda.

 

Jedan od ključnih istraživača uključenih u klinička ispitivanja za oba cjepiva protiv raka grlića maternice, i Gardasil i Cevarix je izašao u javnost s upozorenjima o sigurnosti njihove upotrebe i učinkovitosti.

 

Ova vrlo neobično upozorenje protiv tih cjepiva jednog od istraživača koji pripadaju samim velikim farmaceutskim kompanijama (Big Pharma) se pojavilo u ekskluzivnom intervjuu za Sunday Express u Velikoj Britaniji tijekom posljednjih nekoliko dana.Dr. Diane Harper je otvoreno priznala da cjepivo čak i ne prevenira karcinom grlića maternice, rekavši "cjepivo neće uopće smanjiti stopu tumora grlića maternice".


To je zapanjujuća vijest.

Cijeli pritisak na podršku i prihvatanje cjepiva protiv raka grlića maternice se temelji na uvjerenju da ona spriječavaju rak grlića maternice.

To je vjerovanje, sada se ispostavilo se običan mit.

Dr. Harper je također upozorila da su vakcine protiv raka grlića maternice precjenile stvarne tržišne potrebe za njima i da roditelji trebaju biti upozoreni na moguće rizike od teških nuspojava koje se mogu pojaviti upotrebom tih cjepiva.

Ona je čak zaključila da su cjepiva opasnija od samog raka grlića maternice kojeg bi trebale sprječiti.

Histerija oko genitalnih bradavica?

U New York Times je objavljen članak prošle godine u kojem Dr. Harper govori o Merck-ovom marketingu Gardasil-a baziranom na strahu:

"Kompanija Merck je lobirala svakog lidera mislioca, ženske grupe, medicinsko društvo, političare i izašla direktno pred ljude stvarajući osjećaj panike koja vas tjera da ovo cjepivo morate uzeti odmah".

Tako se ponašaju farmaceutska poduzeća, koriste taktiku zastrašivanja za promicanje određene bolesti kako bi onda prodavale tretman za njeno liječenje, ovo se naziva trgovinom bolestima.

Većina farmaceutskih kompanija danas generira profite na temelju upravo ove taktike, posij strah, a zatim prodaj lijek.

Zašto je trgovanje bolestima toliko važno za zaradu farmaceutskih kompanija?

Farmaceutske tvrtke su prije mnogo godina shvatile da prodajući lijekove samo onim ljudima koji su bolesni pruža vrlo ograničenu mogućnost zarade.

Da bi ostvarile veći profit, farmaceutske kompanije su trebale izmisliti način kako prodavati lijekove i zdravim ljudima, odnosno ljudima kojima ti lijekovi uopće nisu potrebni.

To je ono što cjepiva protiv raka grlića maternice u stvarnosti i jesu, shema za prodaju cjepiva ljudima koji uopće ne boluju od nikakve bolesti.

Da je jedan od istraživača u farmaceutskoj industriji voljan govoriti protiv same farmaceutske industrije nije samo vrlo neobično, to je također i vrlo hrabro.

Dr. Harper je bila ključni istraživač u ispitivanju cjepiva Gardasil i Cervarix, a i jedna je od najiskusnijih istraživača u svijetu za bolesti povezane s ljudskim papilloma virusom.

Radila je i za Merck, i za GlaxoSmithKline.

Njena upozorenja o vakcinama protiv raka grlića maternice su osobito relevantna s obzirom na njenu stručnost u analizi cijena/učinkovitost cjepiva.

Njezin zaključak je da cjepiva protiv raka grlića maternice nisu vrijedna rizika, niti su vrijedna svih napora za reklamu i isporuku u javnost.

"Ovo možda i nije najbolji način za iskorištavanje naših resursa u ovom trenutku", izjavila je u članku za Washington Post.

Pa zašto onda liječnici i zdravstvene vlasti diljem Sjedinjenih Američkih Država, Velike Britanije i drugih svjetskih zemalja i dalje podržavaju i guraju vakcine protiv raka grlića maternice?

Zato što su velike farmaceutske kompanije veliki korporativni lutkari koji vuku konce na kojima vise zakonodavci.

Uz dovoljno novca i lobiranje, uvijek možete pobijediti znanstvena mišljenja i činjenice marketingom baziranom na strahu i predajom koverti ispod stola.
 
Za medicinu temeljenoj na nauci nema mjesta u svijetu gdje je bolest veliki posao.

Izvor: Natural News
.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta localePubblica Notizie

Se sei utente registrato, puoi pubblicare le tue notizie sul web tramite questo servizio.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Categorie Notizie

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Accesso

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Chi È Online?

 4145 visitatori online
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Ultime Dal Forum