Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News Notizie Banka Goldman Sachs U Pregovorima Za Kupnju Državnog Trezora SAD-a

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
webmaster
Valutazione attuale: / 1
ScarsoOttimo 

U onome što neki s Wall Street-a zovu najvećim blockbuster poslom u povijesti financijskog sektora, banka Goldman Sachs je danas potvrdila da je u pregovorima za kupnju Državne Riznice Sjedinjenih Američkih Država.

Jonathan Hestron, glasnogovornik banke Goldman Sachs, izjavio je da spajanje između Goldman Sachs-a i Državnog Trezora SAD-a odlično pristaje, jer "i oni su u poslu tiskanja novca, i mi također štampamo novac".

 

 

Goldman-ov je glasnogovornik rekao da će se spajanjem stvoriti učinkovitost za oba entiteta: "Mi već imamo puno zaposlenika, i kroz nas protiče puno novca , ovo će samo poboljšati i pojednostaviti stvari".

Hestron je izjavio da je jedini izazov Goldman Sachs-a u ostvarenju spajanja, pokušati shvatiti koje dijelove državnog trezora već ne posjeduju.

Banka Goldman Sachs je nedavno slavila rekordnu zaradu, prženjem odojka na vatri od novčanica od sto dolara.

Drugdje u svijetu, teoretičari zavjere su slavili 40-u godišnjicu NASA-nog lažnog slijetanja na mjesec.

U Južnoj Karolini, Guverner Mark Sanford je darovao svojoj supruzi novi dijamantni prsten, a ona njemu elektroničku narukvicu za gležanj.