Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum Recent Topics
Benvenuto, Ospite
Nome Utente Password: Ricordami
1 Discussioni
  • Pagina:
  • 1

COM_KUNENA_LATESTPOSTS

emo


(klikni na sliku za veću sliku)


15.05.2019
Bruno Langer - basist Atomskog Skloništa: Sanader i Jakovčić su bili frendovi, samo što je Sanader bio alfa mužjak, a ovaj je bio mali miš. S druge strane, Jakovčić je za Borisa Miletića i njegovu frakciju lavčina. Nakon što su proglasili Dan žalosti u Puli i nakon proglašenja stečaja ova gradska uprava treba podnijeti ostavku. Uljanik je za Pulu bio i majka i otac. Tkivo grada. Nakon toliko godina nestati s pozornice sigurno je šokantno. Ovo je, nažalost, kraj balade za Uljanik, a u toj baladi su sudjelovali svi. Tu se nitko ne može amnestirati- od središnje pa do lokalne vlasti. Pula je postala posljednji hemeroid na stražnjici svijeta!

17.05.2019
Pulsko brodogradilište Uljanik ide u stečaj! Uljanik odlazi u Povijest! Na burzu odlazi 1118 radnika, a prava je ironija da će radi podjele otkaza pulskim škveranima biti zaposleno 30 novih djelatnika kako bi obavili to “završno zakucavanje” u lijes pulske (i hrvatske) brodogradnje.

25.05.2019
Trio Muljanik: radnici Uljanika mjesecima čekaju plaće, osumnjičeni menadžeri dobili sve preostale, pune plaće. Rossandi kapnulo 160.000 kuna.

27.05.2019
Arena trikotaža, Mljekara, Puljanka, Istra veletrgovačko, tvornica cipela Astra, Bojoplast, Siporex, Mljekara, Tiskara, Istragradnja, Mehanika, sve je propalo! Mogli bi nabrajati u nedogled jer popis je podugačak. Nekad uspješne tvrtke s velikim brojem zaposlenih koje su kvalitetom i stručnošću konkurirale na tržištu i tako doprinosile razvoju Pule, propale su i zauvijek su izbrisane. Napušteni pogoni podsjetnik su na neka bolja vremena kada je industrija cvjetala, a s odmakom od dvadesetak godina, nedavnim kolapsom Uljanika i propašću brodogradnje, Pula je vjerojatno stavila i posljednji čavao u lijes ozbiljnoj industrijskoj proizvodnji kakvu je nekad imala.

28.05.2019
Neobično ponašanje predsjednika IDS-a i pulskog gradonačelnika Borisa Miletića (komentira frajer, vidi se gdje završava sva dobra droga po Puli, na ulici samo loši ostatci) nedugo nakon sljedeće izjave Bruna Langera: "iako Boris Miletić misli da ga mrzim, to nije tako jer ja nikoga ne mrzim, a najmanje njega. Ali ako nije uspješno mogao voditi kafić na Lungomareu prije nego je postao gradonačelnik, kako je mislio uspješno voditi grad? Sedam kvadrata kafića je odveo u propast. Pa kamo je onda mogao odvesti ovaj grad?"Bruno Langer 2013: "U emisiji bih podsjetio na tragičan događaj iz lipnja prošle godine, kada je Martina Duras Pauletić, šefica kabineta pulskog gradonačelnika Borisa Miletića, nastradala pod čudnovatim okolnostima. Poznato je da šira javnost nikada nije prihvatila službeno obrazloženje prema kojem je ona počinila samoubojstvo dugotrajnim neprekidnim stiskanjem prekidača na plinskom štednjaku (plin nije mogao istjecati ako prekidač nije bio konstantno pritisnut). Ako je službena verzija tog slučaja točna, onda je to jedinstveno samoubojstvo u povijesti čovječanstva. Poznato je, s druge strane, da u Istri već i vrapci znaju da se vodeći istarski političari drogiraju. Nakon smrti tajnice gradonačelnika Miletića, rekao sam da je mlada i čestita istarska djevojka u trenutku kada se zaposlila u gradskoj Upravi ušla u grotlo zla, nakon čega je završila na groblju. Nakon te moje izjave, koju i danas potpisujem, na mene su u Istri podignuli neviđenu hajku. Provodili su je mediji koji su pod kontrolom lokalne vlasti. Tada sam imao prilike iskusiti kako su se osjećali pojedinci u SSSR-u kada su ih mediji proganjali. No, njihove silne uvrede nisu me ni okrznule jer znam da su progon provodili novinari plaćenici. Jer, da ne bude zabune, u stalnom sam kontaktu s ocem nesretne službenice od kojega sam doznao mnoge informacije o ovom slučaju, što znači da ne govorim napamet – ponavlja Bruno Langer ono što bi prošli tjedan kazao i u emisiji Bujica, da autor emisije nije završio u zatvoru, te ono što je potpisniku ovih redaka ispričao i u lipnju 2012., nakon tragične i nikada razjašnjene smrti mlade djevojke, smrti koja je tada potresla cijelu Istru. Valja ovdje napomenuti da je cijela Pula tada brujala o tome da se Miletićeva tajnica nije ubila plinom, već da su je u smrt poslali oni koji su je i uvukli u grotlo zla, a o kojima se u Istri već godinama ne bez povoda priča da se drogiraju. Uoči lokalnih izbora 2009. godine svi koji su se kandidirali za neku dužnost, pristupili su relevatnom javnom testiranju na droge. Dali smo uzorak kose djelatnicima ovlaštenog laboratorija iz Zagreba, te smo svi dobili negativne rezultate na opijate, što znači da nitko od kandidata koji su pristupili testiranju šest mjeseci prije toga nije konzumirao drogu. Testiranje su odbili jedino tadašnji župan Ivan Jakovčić i gradonačelnik Pule Boris Miletić!"
Bankrot Hrvatske: Ko ...
1 Discussioni
  • Pagina:
  • 1

Chi c'è online

In totale ci sono 3020 utenti Online  ::  0 Utenti e 3020 Ospiti 
Legenda ::   Amministratore Moderatore globale Moderatore Utente Ospite
  • Totale Messaggi: 3135 | Totale Oggetti: 1083
  • Totale Sezioni: 5 | Totale Categorie: 105
  • Aperti Oggi: 0 | Aperti Ieri: 0
  • Totale risposte di oggi: 0 | Totale risposte di ieri: 0
Tempo generazione pagina: 0.17 secondi