Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum
Benvenuto, Ospite
Nome Utente Password: Ricordami
  • Pagina:
  • 1

ARGOMENTO: želim pomoći

želim pomoći 9 Anni, 8 Mesi fa #1194

  • Ante
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Messaggi: 1
  • Karma: 0
Pozdrav svima, zahvaljujući Aljoši došao sam na ovaj forum, ja sam prof dr Ante Lauc i želim razvijati suradnju sa crom novcem

Re:želim pomoći 9 Anni, 8 Mesi fa #1195

Ante Lauc - Filozofski fakultet - Osijek, tako piše na profilu na koji sam slučajno naletio na Facebook-u. Brzi pogled na Google: Dr Ante Lauc - University of Osijek - Croatia.

Još malo guglanja i evo rezutata - Tko je tko u hrvatskoj znanosti:

- Ante Lauc
- Područje znanosti: Društvene znanosti
- Polje znanosti: Ekonomija
- Akademski stupanj: Prof. dr. sc.
- Zvanje: Redoviti profesor
- Ustanova: Ekonomski fakultet u Osijeku
- Grad: Osijek

Dakle kontaktirao sam čovjeka, razmjenili smo par riječi. Zamolio sam ga da malo baci pogled na ovo što ovdje radimo, i ako mu se učini zanimljivo - da nam se ovdje na forumu pridruži kakvim teorijskim ili praktičnim prijedlogom odnosno prilogom...

Pozdrav Ante, dobro došao

Jako mi je drago da si se ovdje pojavio, i to s prijedlogom za suradnju.

Na početku, jedan savjet tehničke prirode: kako pretpostavljam da se od tebe eventualno mogu očekivati poduži tekstovi, nikad nemoj pisati direktno na forum - uvijek to radi u nekom fajlu na svom kompjuteru i tamo to sačuvaj, a onda samo to ovdje kopiraš.

Naravno da nam možeš pomoći, i to jako puno s relativno malo uloženog truda i potrošenog vremena.

Naš problem broj jedan je da bez obzira na revolucionarnost ideje koju razvijamo, niti jedna jedina relevantna ličnost na Balkanu nije našla za shodno, ili vjerovatnije za to nije imala jajca; napisati par redaka o Sustavu Alternativne Valute - u funkcionalnom stanju već malo više od godinu dana.

Stoga, bilo bi super ako bi mogao napisati jedan tekst, u kojem bi iznio svoje dojmove i o funkcioniranju i mogućnostima ovog novčanog sustava u praksi, i o filozofiji odnosno teoretskom dijelu. Evo materijala na osnovu kojeg možeš donijeti zaključke:

- Globalna Monetarna Suverenost U Privatnim Rukama
- Službena Prezentacija Sustava Alternativne Valute Crom
- Kratki Vodič Kroz Upotrebu Alternativne Valute
- Dodjela Novčane Potpore Za Razvoj Civilnog Društva

I pod dva, da daš svoje odgovore na specifična pitanja iz službenog zahtjeva "Novac I Mentalna Higijena" u kojem su na temu "Monetarno dužničko ropstvo" od svih onih koji imaju bilo kakav utjecaj na stvaranje i oblikovanje javne svijesti - saborskih zastupnika, lokalnih i regionalnih vlasti, političkih stranaka, medija, sindikata, udruga civilnog društva, ljudi iz znanstvenog i obrazovnog sektora; zatraženi odgovori.

U pogledu ove dvije molbe, bilo bi idealno da umjesto da to objaviš na forumu, meni tekstove pošalješ na ovaj e-mail, pa ja onda to u obliku vijesti objavim na našim Crom Alternativnim Vijestima, a i šire.

Osim toga, bilo bi jako dobro ako bi ovo mjesto mogao pokazati i svojim prijateljima i naročito radnim kolegama.

I na kraju, kako si mi spomenuo da imaš neke zanimljive ideje i projekte, na forumu na domaćem jeziku slobodno to izvoli predstaviti, pa ćemo malo po malo probat nešto zajedno iskombinirati

Re:želim pomoći 9 Anni, 8 Mesi fa #1197

Ante Lauc je kao prvo iskustvo s ovim sustavom alternativne valute izabrao ponuditi na Crom Tržnici svoju knjigu "Metodologija društvenih znanosti".

Klikni ovdje za detalje.
  • Pagina:
  • 1
Tempo generazione pagina: 0.19 secondi