Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Mediji Vijesti Woodstock 1969: Chemtrails, Kemijski Tragovi Na Nebu

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
roman

Govor Al Gore-a naslovljen imenom "Klimatski Zaključak" planiran za 16 Prosinca je otkazan  zbog rastućeg skandala ClimateGate.

 

Al Gore je bio glavni lik postera i reklama o globalnom zagrijavanju, ali su ga znanstvenici koji su sumnjali u vjerodostojnost podataka o klimatskim promjenama pomno pratili i promatrali.

 

Na Konferenciji o Globalnoj Klimi u Copenhagenu bi još uvijek trebalo učestvovati stotinjak svjetskih lidera, ali je pod sve većim optužbama i napadima zbog prevare i obmane.Od prošlog tjedna, Michael Mann je pod istragom zbog upletenosti u "trik" kojim su povijesni klimatski podaci promijenjeni kako bi izgledalo da današnja  temperatura raste i da je sve toplije. Nažalost stari originalni podaci su izbrisani, što predstavlja ozbiljan udarac za ovu znanstvenu predstavu.

Neki dan, Roger L. Simon i Lionel Chetwynd, obojica članovi Akademije, Hollywood-ski Konzervativci, pozvali su Academy of Motion Picture Arts and Sciences da poništi prestižnu nagradu, profitabilnu Oscar-ovu zlatnu statuetu koju je bivši Vice Predsjednik Al Gore primio prije dvije godine za film o zaštiti okoliša "An Inconvenient Truth - Neugodna istina".

Umjetno stvaranje kiše je sistem stariji od 50 godina. Ovaj mehanizam se koristi od 1946 godine kada je američki znanstvenik Schaefer nacrtao na nebu   inicijale svog imena i posijao led na nebo iznad New Yorka. Od tada, u svim zemljama svijeta su razvijeni programi za sijanje oblaka, s takvim rezultatima da  je ta tehnika ušla među one koje najviše preporučuje "World Meteorological Organization - Svjetska Metorološka Organizacija. U Izraelu naročito, poseban operativni program je u upotrebi još od 1961 godine, njime upravlja EMS, tvrtka koju kontrolira Mekorot, nacionalna kompanija za vodu. I sama Arapska Liga priznaje da sustav postoji i da funkcionira.

Chemtrails, Kemijski Tragovi Na Nebu, Woodstock 1969


Woodstock je grad u Sjedinjenim Američkim Državama koji je postao poznat po tome što se tamo 1969 godine organizirao najpoznatiji, veliki festival rock glazbe koja je postala simbol spajanja mladih ljudi.

Događaj je obilježila silovita kiša koja je kako se sad, nakon vremenske distance čini, bila izazvana disperzijom kemikalija po oblacima upotrebom posebnih zrakoplova.

Ovo novo saznanje je važno jer pokazuje da su ilegalne aerosolske operacije i tehnike za manipulaciju vremena upotrebljavane još od 60-ih godina dvadesetog stoljeća.

Možemo samo zamisliti kakav "napredak" u manipuliranju klimom je postignut u zadnjih par desetljeća.

Ovaj video prikazuje važno svjedočanstvo dvojice mladića koji su u dokumentarcu snimanom za vrijeme održavanja koncerta u Woodstocku pritrčali ispred filmskih kamera, evo i zbog čega: "Imam nešto za reći, zašto ono prljavi fašisti siju po oblacima! Vidio sam kako su proletjeli iznad nas više puta u zadnjih sat vremena, i vidio sam sav onaj dim kojeg su ostavljali iza sebe i sijali oblake. Šta je to što pada po nama? Zašto mediji ne prenose ovakve stvari u  javnost? Da, govorim vam ono što se događa. Vidio sam ih više puta, zrakoplovi nepoznatog porijekla siju oblake i izazivaju kišu"!

 

 You need to a flashplayer enabled browser to view this video

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta locale      Objavi Vijest

Ako si registrirani korisnik, možeš objaviti svoje vijesti na webu koristeći ovaj servis.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Kategorije Vijesti

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Prijava

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Tko Je Online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 3286 
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu