Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Mediji Vijesti Seks, Novac, Laži, Subliminalne Poruke I HAARP

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
marti misterija

Hej prijatelju, jesi li čovjek ili samo obična brojka? Što je uopće čovjek i zašto nas ne puste da sami na svoj način dođemo do odgovora na tu misterioznu zagonetku? Subliminalna percepcija je u današnjem suludom modernom svijetu besmislenih vrijednosti hotimičan proces kojeg stvaraju i kojim upravljaju komunikacijski tehničari. Kroz proces nametanja umjetne podsvjesne percepcije, bez da smo toga svjesni, primamo informacije i instrukcije i na njih reagiramo. Poruke u obliku tiskanih riječi, slika ili glasova koje su nam predstavljene velikom brzinom ili neprimjetno na neke drugačije načine, mimoilaze našu svijest. Sve što svjesno percipiramo možemo ocijeniti, vrednovati, kritizirati, o tome raspravljati i eventualno odbaciti. Sve što je programirano subliminalno u podsvijesti ne nailazi na nikakav otpor. Ove subliminalne informacije se pohranjuju u mozgu i sposobne su utjecati naše rasuđivanje, procjene, odluke, stavove i ponašanje.


Upotreba subliminalnih tehnika u komunikaciji kroz štampu je započela još davno i traje najmanje od razdoblja Prvog svjetskog rata. Na primjer, u prvi pohod Normana Rockwella na naslovnicu američkog magazina 'The Saturday Evening Post' tijekom 1917 godine, uklopljen je seks.
Eksperimenti nisu ograničeni samo na tisak ili televiziju. Godine 1958, radio postaja 'WAAF' u Chicagu je emitirala zvučne subliminalne poruke. Poznata radio postaja 'KOL' iz Seattlea je također emitirala jedva čujne podsvjesne poruke snimljene ispod glazbe disk džokeja: "Što kažeš na šalicu kave", "Netko je na vratima". 08 prosinca 1972, 'The New York Times' je izvijestio da će kompanija 'Inflight Motion Pictures' početi prodavati subliminalne reklame ubačene u filmove koje će distribuirati svim većim zrakoplovnim kompanijama.

Najpoznatiji eksperiment sa subliminalnim porukama je proveo istraživač marketinga i psiholog James Vicary u 1957 godini za vrijeme prezentacije filma 'Piknik'. Svakih 5 sekundi se ponavljala riječ "Gladan?". "Jedi kokice" i "Pij Coca-Colu" podsvjesne poruke su trajale 0,003 sekundi, što je veoma brzo. Prodaja kokica toj kino dvorani u gradu New Jersey se povećala za 57,8%, a prodaja Coca-Cole za 18,1%.

Brojna znanstvena istraživanja provedena nakon ovih eksperimenata su potvrdila da subliminalne poruke bez ikakve sumnje funkcioniraju. Kad su vlade i reklamna industrija shvatili potencijal podsvjesnih poruka, počelo se ulagati milijune dolara u razvoj i usavršavanje subliminalne tehnologije koja se može koristiti ne samo za marketing, već i za kontrolu uma i propagandu.

Svake važnije novine, svaki magazin, poster i svaka reklama, teško da u današnjim vremenima u sebi ne sadrže subliminalne poruke.

Kako nešto što prije svega uopće niti ne primjećujemo može utjecati na naše ponašanje? Nezapaženo ne znači isto što i neviđeno. Kako funkcionira naša percepcija? Kao što znamo, naš mozak se sastoji od dva međusobno povezana dijela, svijest i podsvijest. Podsvjesni dio uma funkcionira u pozadini svjesnosti, kontrolira reflekse, automatske funkcije i upravlja procesiranjem i skladištenje ulaznih informacija. Podsvijest je u stanju istovremeno obraditi 20.000 bita informacija, dok svijest u isto vrijeme može obraditi samo 7 ± 2 bita informacija.

Osim pet Aristotelovih jednostavnih osjetila: Vid, sluh, okus, dodir i miris; postoji još najmanje trideset sedam poznatih različitih senzorskih moždanih inputa. Sve informacije koje pokupe ta osjetila se šalju u mozak gdje ih apsorbira podsvijest. Međutim, nakon uređivanja se samo vrlo konkretni i relevantni podaci prebacuju u svjesni dio uma. Sve ostalo ostaje zanemareno. Dakle, samo informacije smatrane kao relevantne idu u svijest; nebitne informacije, kratki ili mutni neodređeni stimulativni poticaji se pohranjuju bez dospijevanja do naše svijesti. Vrlo je važno naglasiti da one nisu odbačene nego pohranjene. Sve što si ikada doživio u svom životu, svako strano lice koje si ikada pogledao u u gužvi, svaka paukova mreža u koju si se kao dijete zagledao, može se putem hipnoze ili električne stimulacije moždanih stanica ponovno dozvati iz tvog pamćenja. 

Stoga, što god da je subliminalnim putem doprijelo do tvog mozga, tamo će zauvijek i ostati, a u određenim okolnostima u tebi može pokrenuti određenu reakciju. Najčešća subliminalna poruka je seks.

 

 You need to a flashplayer enabled browser to view this video

 

H.A.A.R.P. je znanstveno nastojanje usmjereno na proučavanje svojstava i ponašanje jonosfere, s posebnim naglaskom na nove mogućnosti poboljšanja komunikacijskih i nadzornih sustava, i za civilne i za vojne svrhe.

U Italiji je u mjestu Niscemi (Caltanissetta) upravo u toku bitka lokalnih stanovnika i udruga protiv instalacije telekomunikacijskog sustava MUOS američke vojske. Terminal u Niscemiu bi trebao postati jedna od četiri vojne infrastrukture koja će osigurati funkcioniranje posljednje generacije satelitske mreže što će povezati komandne i nadzorne centre američke vojske, logističke centre i više od 18.000 postojećih vojnih radio terminala, borbene grupe u akciji, projektile Cruise i bespilotne letjelice Global Hawk. MUOS Sustav će omogućiti propagiranje ratnih - konvencionalnih i/ili kemijskih, bakterioloških i nuklearnih narudžbi u svijetu.

Dakle instrument visoke strateške vrijednosti čija je glavna karakteristika veliki razorni utjecaj na okoliš. Pod optužbom su opasni elektromagnetski valovi koji bi se trebali emitirati iz tri velike kružne antene i dva radio tornja satelitskog sustava koji će se izgraditi u prirodnom rezervatu "Sughereta di Niscemi". Tehničari koje je pozvao Grad Niscemi da analiziraju studiju procjena utjecaja na okoliš što ju je 2008 godine predstavila Ratna mornarica SAD-a povodom izgradnje sustava MUOS; ukazali su na impresivan broj praznina i propusta u cijelom projektu i istakli oskudnu pozornost američke vojske na izuzetnu baštinu smještenu u jednom od najvažnijih ekoloških rezervata Sicilije.

Na regionalnom sastanku kampanje za demilitarizaciju, 12 lipnja su predstavljeni zaključci studije o mogućoj povezanosti MUOS programa s takozvanim "klimatskim i ekološkim ratovima". Na sastanku je iskazano uvjerenje da do današnjeg dana nije obraćena dužna pozornost na sličnosti između MUOS-a i HAARP-a (High Frequency Active Auroral Research Program). Osim interferencija radio, televizijskih i radarskih komunikacija, antene HAARP mogu utjecati na prirodne elektrodinamičke sklopove. Na ovaj način se mogu koristiti solarni vjetrovi za uništavanje satelita i neprijateljskih raketnih sustava.

Neovisni fizičar Corrado Penna koji se već godinama bavi kontroverznim fenomenom kemijskih tragova na nebu "chemtrails", misli da antenski sustav MUOS može poslužiti i u skrivene svrhe, one klimatskih modifikacija i to u sinergiji s H.A.A.R.P. sustavom izgrađenom u Gakoni na Aljasci. On također misli da su klimatske promjene izazvane kroz korištenje jakih elektromagnetskih polja i chemtrails-a, pravi uzroci nedavnih prirodnih katastrofa. "Sa sigurnošću znamo da se ove tehnologije mogu upotrijebiti za izazivanje potresa ili drugih vrsta prirodnih nepogoda (suše, uragani, poplave, itd..) i usmjeravanjem emisija prema zemljinoj jezgri, i njihovim usmjeravanjem prema jonosferi".

Video: HAARP Mikrovalna ELF Kontrola Misli Potvrđena Na Dokumentarnom Programu History Channel:

 

You need to a flashplayer enabled browser to view this video 

 

Povezani članci:


H.A.A.R.P. Radio Valovi Za Izazivanje Klimatskih Atmosferkih Promjena
Rusija: HAARP, Oblak Ili Optička Iluzija?

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta locale      Objavi Vijest

Ako si registrirani korisnik, možeš objaviti svoje vijesti na webu koristeći ovaj servis.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Kategorije Vijesti

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Prijava

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Tko Je Online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 3085 
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu