Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Mediji Vijesti Naglo Svjetsko Hlađenje Usred Globalnog Zatopljenja

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
webmaster
Ocjena: / 7
LošeOdlično 

Nije li baš zanimljivo kako se svi naši problemi čine globalnim neprilikama u zadnje vrijeme?

Globalni rat protiv terorizma, globalna ekonomska kriza, potreba za novom globalnom valutom, globalna trgovina, globalni zdravstveni problemi, globalno zagrijavanje, itd.

Kao da netko želi stvoriti jednu globalnu, svjetsku vladu sa jedinstvenim globalnim monetarnim sustavom, globalne policijske snage, jedan skup svjetskih pravila i zakona, te stanovnike kao poslušne pčele radilice koje će pokretati cijeli globalni ekonomski motor punom parom.

Osim Vijeća Za Vanjske Odnose (Council on Foreign Relations), Trilateralne Komisije, Bilderberg Grupe, utjecajnih međunarodnih bankara, masonske lože Skull and Bones, vojno-industrijskog kompleksa, CIA-e, KGB-a, Federalnih Rezervi, masonske lože Knights of Malta, Rimskog Kluba i Illuminata (Rothschild, Bruce, Cavendish, De Medici, Hanover, Hapsburg, Krupp, Plantagenet, Rockefeller, Romanov, Sinclair, Warburg, Windsor), teško je zamisliti nekog drugog tko bi imao motiv za stvaranje jedne svjetske vlade i penjanja na vrh piramide svjetske moći i profita.

Globalni problemi, kao što su globalno zagrijavanje, zahtijevaju i globalna rješenja.

Međutim, globalno zagrijavanje je mit kojeg su stvorile razne frakcije koje nastoje kontrolirati cijelu planetu Zemlju.

Površinska temperatura Zemlje se samo nešto malo promijenila, malo više od jednog stupnja Farenhajt-a tijekom proteklog stoljeća. Osim toga, planeta je prolazila kroz ledena doba i topla razdoblja mnogo puta bez ljudskog uplitanja.

Steven Milloy je jedan od najvećih stručnjaka po pitanju klimatskih promjena i globalnog zagrijavanja. Svjedočio je pred Kongresom Sjedinjenih Američkih Država o ekološkim pitanjima.

Milloy kontroverzno naziva globalno zatopljenje kao "majku svih propalih nauka (junk science)".
On se bori za dokazivanje da klima varira prirodno i da su ove klimatske promjene unutar prirodnih, normalnih i uobičajenih varijacija.

Protokol iz Kyota je sporazum među državama kako bi se smanjila emisija stakleničkih plinova sa nivoa iz 1990 za 8 posto, do 2012 godine. SAD i većina članica potpisnica iz Europske Unije ga zanemaruju.

Ruska studija je pokazala da je koncentracija stakleničkih plinova u atmosferi oko 370 PPM (parts per million- dijelova na milijun) te bi uspjeh sporazuma iz Kyoto-a rezultirato sa razlikom od samo jednog ili dva PPM do 2012.

Korištenjem podataka koje promiču oni koji podržavaju Protokol iz Kyota, saznaje se da ako bi se svaka zemlja uskladila sa tim sporazumom, prosječna globalna temperatura bi se smanjila za 0,0015 stupnja Celzijusa. U ovom ritmu, potrajalo bi 667 godina, uz cijenu od $100 trilijuna dolara, dok se planeta ne bi hipotetično ohladila za samo jedan stupanj i zaustavila globalno zatopljenje.

Točno tako, trebat će potrošiti oko $100 triliona dolara za globalne klimatske promjene, da bi se temperatura planete snizila za samo jedan stupanj tek nakon razdoblja od 667 godina.

Ironično, Agencija Za Zaštitu Okoliša procjenjuje da oko 25% emisije metana u atmosferu dolazi od stoke. Globalno gledano, to je otprilike 100 milijuna tona metana godišnje.

Nedavno, u 2006 godini, Al Gore je letio (kružno putovanje privatnim avionom) iz njegove palače u Tennesseeju za Hollywood, nakon čega su ga vozili privatni šoferi u velikim limuzinama kako bi primio Akademijsku Nagradu za svoj dokumentarni film, "Nezgodna Istina, koji upozorava na opasnosti od globalnog upozorenja i kritizira pretjeranu upotrebu fosilnih goriva.

Ne samo da je jednom Al Gore proglasio da je on izumio Internet, njegov film je također ispunjen pretjerivanjima.

Gore tvrdi da gotovo svi znanstvenici okrivljuju ljude za globalno zagrijavanje, dok u stvarnosti postoje ogromne razlike među znanstvenicima, a svakog dana je sve više i više onih koji vjeruju da je globalno zagrijavanje varka.
Nije iznenađujuće da su znanstvenici koji vjeruju u globalno zagrijavanje, baš oni koji su dobili velike državne dotacije za istraživanja problema koji se odnose na globalno zagrijavanje.

Al Gore tvrdi da će globalno zagrijavanje podići razinu mora za više od 6 metara, a istinita brojka je 58 centimetara. On tvrdi da polarni medvjedi izumiru, ali je ova tvrdnja sasvim suprotna od istine.
Falsificirao je povijesne nivoe temperatura. I tako dalje.

Dokumentarac upućuje da se neki glečeri tope, ali ne spominje da drugi ledenjaci zapravo rastu. Također, neki ledenjaci kao naprimjer oni u Aljasci se oduvijek tope, mnogo prije nastupa ere stakleničkih plinova koje je proizveo čovjek.

Dokumentarni film također tvrdi da povećavanje nivoa ugljičnog dioksida u atmosferi ima povijesno značenje koje je prethodilo povećanju globalne temperature. Međutim, 2005 godine, studija u časopisu "Nauka" izvješćuje da je upravo suprotno moglo biti istina u prošlosti, da su zapravo više temperature uzrokovale povećanja razina ugljičnog dioksida.

Postoje mnogi uzroci za globalnu promjenu temperature u kojima čovjek nije saučesnik. Naprimjer, vulkani ispod oceana su povećali svoje aktivnosti, povećala se i aktivnost Sunca, kompleksne oceanske struje koje kontroliraju lokalne vremenske sustave su zabilježile promjene, te mnogi drugi faktori.

I naravno, od 1998 godine, imamo trend zahlađenja.

Al Gore, pretjerivanje i licemjerje idu rukom pod ruku.

Njegovo glavno prebivalište, "dvorac" u Nashvillu sa ogromnom kvadraturom, ima 20 soba i 8 kupaonica. Dok upozorava Amerikance da štede energiju kroz smanjenje potrošnje električne energije u kućama, u svojoj kući je pojeo 221.000 kilovat sati u 2006 godini, dok prosječni Amerikanac troši 10.656 kilovat-sati godišnje.

Al i Tipper Gore također imaju veliku kuću u Arlingtonu, i treću kuću u Carthage, Tennessee.

Ali bivši Podpredsjednik ima asa u rukavu koji će ga osloboditi svakog pretjerivanja u posljedicama štetnim za okoliš. To je program koji uključuje "kredite ugljika - kupoprodaju dozvoljenih udjela zagađivanja", pred kojim će većina profesionalnih umjetnika prevara pocrvenjeti.

Carbon credits su novi popularni izum nasilnika globalnog zagrijavanja za prividno pomaganje okolišu.
Kada Al Gore leti avionom ili vozi njegov SUV, on kupuje karbon kredite. Zauzvrat, tko god proda ugljikove kredite, tada dio zarade od nekakavih prihoda (nakon plaćanja poreza) priloži nekakvom projektu za okoliš. Dakle, kupci kredita ugljika će ostati "neutralno ugljikovani", budući da će nastati ravnoteža između proizvodnje i smanjenja ugljika.

Željan pomoći okolišu, Al Gore kupuje svoje carbon credits od kompanije Generation Investment Management, LLP. Ovo  je partnerstvo u privatnom vlasništvu osnovano 2004 godine, a ima urede u Londonu i Washingtonu.

Iznenađenje, iznenađenje, Al Gore je osnivački partner i predsjednik tvrtke Generation Investment Management, LLP.

Drugim riječima, njegov je životni stil veoma raskošan, stvara velike količine ugljičnog zagađenja, a plaća za svoje pretjerivanje u zagađivanju kupnjom kredita ugljika od vlastitog poduzeća, olakšavajući si na taj način savjest od prljanja planete sa jedne strane, dok na drugoj strani okreće profit.
On u osnovi napiše ček samome sebi i ispada heroj dok diže uzbunu u svijetu kojeg čeka Sudnji Dan.

Iznenađenje, iznenađenje, svi nominirani za Akademske Nagrade u 2006 godini, primili su svežanj poslastica od karbon kredita u svoje torbe. U Hollywoodu, to se zove briga za okoliš. U stvarnom svijetu, to se zove marketing.

carbon credit

Širom svijeta, prodaje kredita ugljika je porasla sa $6 milijuna dolara u 2004 godini, na do $110 milijuna dolara u 2006 godini. Nedostaje nadzor vlasti, fali transparentost i ekološke vrijednosti.

A globalno zagrijavanje napreduje i roka punom parom.

20. Ožujka 2007, Al Gore je svjedočio pred Odborom Senata za Okoliš i Javne Radove o hitnoći globalnog zatopljenja, gdje je snažno podržao "ugljični porez".
Naravno, on bi bio imun na takve poreze jer kupuje kredite ugljika (od samog sebe).

Svijet se mijenja, čovječanstvo se prilagođava.

Život ide dalje.

Ne trebaju nam političari koji će nas oporezivati za zrak kojeg dišemo.

I ne trebamo nasilnu i moćnu jednu svjetsku vladu koja će bogovati nad nama izmišljajući probleme koji ne postoje, porobljavajući čovječanstvo na zadovoljstvo i profit onih sa vrha piramide društvenih staleža i odnosa.

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta locale      Objavi Vijest

Ako si registrirani korisnik, možeš objaviti svoje vijesti na webu koristeći ovaj servis.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Kategorije Vijesti

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Prijava

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Tko Je Online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 4004 
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu