Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Mediji Vijesti Mike Tyson Ponovo U Zatvoru

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
roman

Bivši svjetski boksački prvak je udario fotografa koji ga je želio uslikati sa sinom od 10 mjeseci na aerodromu u Los Angelesu.

 

Nove nevolje za Mike Tysona.

 

Bivši boksački svjetski prvak je uhićen na aerodromu u Los Angelesu nakon što se potukao s fotografom.

 

Paparazzo je ispričao da ga je željezni Iron Mike, koji je nekad opisivan kao "najgori čovjek na zemlji" udario šakom.Fotograf je završio u bolnici s ožiljkom na čelu, i on se trenutno smatra odgovornim za incident.

Prema Los Angeles Times-u, fotograf je izazivao boksača koji je reagirao udarcem šake u lice.

Tyson-ov glasnogovornik je izjavio da je boksač koji je putovao sa svojom suprugom i sinom od 10 mjeseci pokušao zaštititi dijete od naleta fotografa koji ga je htio pod svaku cijenu snimiti.

"Postoji nekoliko različitih verzija ovog incidenta", priznala je policija.


Iza Mike Tyson-a je doista teška godina, ovaj nekada strašni boksački šampion je u Svibnju izgubio svoju kćer staru samo 4 godine.

Radilo se o kućnoj nesreći, Tyson-ova kćerka se igrala blizu sportske opreme u dvorani svog oca i uplela u pojaseve, nažalost se ugušila.
.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta locale      Objavi Vijest

Ako si registrirani korisnik, možeš objaviti svoje vijesti na webu koristeći ovaj servis.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Kategorije Vijesti

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Prijava

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Tko Je Online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 2919 
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu