Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Mediji Vijesti Goldman Sachs: Tajni Softwerski Kodovi Za Manipulaciju Financijskih Tržišta I Cijena

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
webmaster

U subotu, 4. Srpnja, na Nacionalni Dan Nezavisnosti, američki okružni sud u Manhattanu je sazvao sudsku raspravu za kriminalni slučaj.
Tokom rasprave, jedan pomoćnik SAD pravobranitelja je sucu objelodanio skandalozne informacije koje bi u u otvorenom i slobodnom društvu zauzele prve stranice svih medija.
To se međutim nije dogodilo u Sjedinjenim Američkim Državama.

I tri tjedna nakon skandaloznog događaja, mediji za mase ignoriraju incident, kao da nije ništa više nego obična poslovna informacija jedva vrijedna spomena.

 

 

Manipulacijski Softwerski Kodovi


"Incident" je otkrio da je banka Goldman Sachs stvorila i da upotrebljava tajne kompjuterske kodove sposobne za manipuliranje cijena i trgovanja na financijskim tržištima širom svijeta.
Banka Goldman Sachs je koristila tajne softwerske kodove i zarađivala ogromne dobitke od stotina milijuna dolara.
Kompjuteri banke Goldman Sachs mogu presresti podatke o trgovanjima, narudžbe o kupnjama i prodajama na financijskim tržištima u realnom vremenu, a tajni kodovi mogu reagirati u mikro sekundama kao protu-nalozi na te naloge, naravno, na vrlo profitabilan način za Goldman Sachs.

Presretanje sa prestizanjem burzovnih narudžbi je prevarantsko, obmanjujuće i predstavlja taktiku manipulacije trgovanjima na financijskim tržištima.
To je prema federalnim zakonima o vrijednosnim papirima zločin, hoće li se SEC odlučiti na daljnju istragu i gonjenje? Koliko je poznato do sada, nikakva istraga nije pokrenuta.
Mas-mediji ignoriraju skandal, a isto tako se ponaša i Kongres.


Velika brzina, visoka frekvencija i veliki volumen trgovanja kroz računala čini 70% od ukupnog volumena trgovanja na burzama u SAD.

Procjenjuje se da oko 60% ili više od svih takvih trgovanja pripada banci Goldman Sachs, izvješćivanje javnosti tim podacima je suspendirano tijekom prošlog tjedna u Lipnju, vjerovatno zbog toga jer Goldman Sachs nije želila da se podaci javno objavljuju.

Poštivanje privatnosti i vlasničkih prava u taktici trgovanja koje se pokazuje manipulacijskom, nepoštenom ili prevarom je iznenađujuće za mnoge, ali nije neuobičajeno među financijskim regulatorima u Sjedinjenim Američkim Državama.
SEC je odbio identificirati financijske firme koje su sudjelovale u nezakonitim manipulacijama cijena dionica nepokrivenim "short selling-om" i namjernim ne dostavljanjem dionica kupcima. SEC neće otkriti niti pozicije u udjelima neisporučenih dionica tih tvrtki. SEC opravdava tajnost i neobjavljivanje podataka koji odražavaju nezakonite manipulacije na osnovu toga što bi time kršio vlasnička prava kriminalnih manipulatora u održavanju njihove kupoprodajne taktike tajnom.


Epizoda "Tajni kodovi" pruža mogućnosti podučavanja i učenja na temu "elitni mediji" u SAD-u.
Mediji elite sebe nazivaju mas-medijima.
Oni su odredili što je pogodno za objavljivanje u vijestima, provode odluke prema željama elitnih pojedinaca koji dominiraju nad njima kroz utjecaj velikih bazena kapitala Wall Streeta.

Securities and Exchange Commission (SEC), Commodity Futures Trading Commission (CTFC), Treasury i Federal Reserve, White House i Congress svi su svrstani u liniji istog smjera apsolutne moći.
Ako dokazi veleprodajne prevare i pljačke kapitala srednje klase mogu biti potopljeni neizvješćivanjem štampe, nekomentiranjem političkih i regulacijskih dužnosnika, neki će reći da vlada SAD-a ne može opstati.
Ako sagledamo i proučimo sudbinu, novo izabrano političko vodstvo je već palo na ispitu, a Goldman Sachs i njihova legija investicijskih bankara su u stvarnosti postali Gazde Svemira.

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta locale      Objavi Vijest

Ako si registrirani korisnik, možeš objaviti svoje vijesti na webu koristeći ovaj servis.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Kategorije Vijesti

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Prijava

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Tko Je Online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 2637 
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu