Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Mediji Vijesti Božanstveno Djelo Bankara

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
roman

Crkva je povjerila svoje blago na čuvanje elitnim međunarodnim bankarima. Optuživati crkvu ili državu je jednako optuživanju silovanih, a ne nasilnika. Međutim, u piramidi društvene strukture, silovani silom prilika postaje nasilnik, tako sistem funkcionira. Crkvu i državu se ipak može optužiti za saučesništvo ili kukavičluk. Tko stoji iza bankara je danas poznata činjenica, nekoliko obitelji - one uobičajene u koje su uključeni Rothschildi i još poneka stara aristokratska dinastija. Svako toliko neko novo ime skriveno duboko na dnu bunara tajni ipak ispliva na površinu, ali to su često samo nečije marionete.


Religije su do dana današnjeg služile održavanju tajne stare piramidalne sheme socijalnih klasa. Religije su tu tajnu uzgajale, podržavale i skrivale arhaičnu istinu i obmanu na kojoj se temelji naše društvo. Religije, ne religija, a posebice institucije tih religija.
Ista stvar vrijedi i za državu. Iako se mora priznati da ideja o državi i nije toliko loša, koliko god da je ova činjenica ogavna, naše države još nisu bile ni rođene, a već ih je netko posjedovao. Naši društveni temelji su nametnuta volja elitne grupe kreditora zbog koje se država klima na stupovima rada što ne proizvodi vrijednosti nego dugove. Naša se moderna civilizacija temelji na pljački putem koje se znoj radnog naroda kroz oduzetu mu monetarnu suverenost velikodušno poklanja u zamjenu za dug za potpuno bezvrijedne papirnate novčanice, iako bi država suvremene demokracije u kojoj je narod taj koji je suveren trebala biti neutralna blagajna poravnanja, kompenzacija, te pravedne distribucije i redistribucije emisione dobiti i dohotka.

Nije li država trebala biti formirana od neovisnih ljudi, mikro plemena, općina, jednom riječju cigli neposredne demokracije građana. Nije li nam država trebala služiti umjesto da joj služimo? Nije li nam novac trebao koristiti umjesto da mu robujemo?

 

 

 

Gdje smo na kraju stigli? Ne možeš više sresti jednog jedinog neovisnog čovjeka, sve ide prema izgradji apsolutne ovisnosti o sustavu koji upravo postaje privatna globalna diktatura. I općine su prevarom zadužene i pretvorene u bankarske šaltere, kreditno-depozitne nasilnike koji pripadaju velikim bankarskim grupama. Iz nekog nepoznatog razloga, i općine su kao i svi ostali potpisale kolektivnu društvenu predaju u korist privatnog novca duga. I općine će vam se opravdavati time da moraju poštivati banksterske kriterije dugova, derivata i lihvarske valute.

Kroz lihvarsku valutu bez ikakve materijalne podloge, iz ničega izdavanu u opticaj u obliku duga prema njenom vlasniku u trenutku izdavanja, a koji je u potpunosti nedefiniran; svaka društvena aktivnost, svaki aspekt društvenog postojanja, postali su nečija osobna elitna milost ili nemilost.

I onda se religije i države, iako su sklopile ugovor s Vragom, kroz medije kao čude što brod tone, što je sve krenulo po zlu... Ugovor s Vragom o zakonom i vjerom nametnutoj upotrebi lihvarske valute, nikako drugačije ne može završiti nego pokoljem kroz kojeg će se potpuno isprazniti sadržaj vreće s blagom u kojoj su pohranjenje sve ono vrijednosti koje od čovjeka čine čovjeka... naša solidarnost, kreativnost, fantazija... masakr transormacije malih ljudi, majstora, obrtnika, male distribucije i malih poduzeća u privremene radnike na određeno vrijeme u službi franšize gospodarima novog svjetskog poretka.

 

Nakon što je povijest upoznala "Noć dugih noževa" i "Kristalnu noć", konačno sviće dan, "11 rujna 2010 - Međunarodni dan spaljivanja Kurana". U isto vrijeme, kratko nakon objave naslova "Opljačkali ste i rasprodali moju domovinu, bando lopovska" u kojem je opisano kako je Boris Žuvela, dragovoljac Domovinskog rata, ranjenik i logoraš, to nalijepio na svoj automobil; Danas.hr izlazi s člankom o jednom splićaninu i njegovom kreditu "Uzmeš 150 - platiš 450 tisuća". Naravno, po našim neovisnim novinarima, nije riječ o pljački nego o situaciji na tržištu, kretanju kamata i tečaja.

 

 

 

Jedan protiv drugog, kršćani protiv muslimana, crni protiv bijelih, lijevi protiv desnih. Tako globalni šahisti pomiču svoje figure. Podijeli, pa vladaj! Terry Jones je čovjek o kojem trenutno govori cijeli svijet, pastor crkve koja broji manje od 50 članova. Križarski ratovi, sjećate se?

 

 

 

Zbog toga što je islam zlo, nasilna religija koja pokušava zavarati naše društvo, Baptistička crkva u Gainsevilleu na Floridi, na čelu s pastorom Jonesom, paliti će Kurane na godišnjicu terorističkih napada na SAD. Sve bi to bilo u redu da u međuvremenu i ptice na granama nisu počele pjevati istinu o kontroverznom događaju koji je poslužio kao savršena isprika za kupnju vozne karte za ekpresni vlak na putu u novi svjetski poredak.

Zašto lagati samog sebe, organizirane religije dijele ljude, a vjerovanje u nešto ih ujedinjuje. Na primjer, mogao bi početi vjerovati da mi ljudi, obični smrtnici, zaista možemo promijeniti naše živote i učiniti svijet boljim mjestom za život. Sad kad si otkrio da novac ne mora biti uzrok sveg zla, više ne moraš plaćati račun za vlastito uništenje, upravo si novac pretvorio u korijen svakog dobra. Sretno!

 

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta locale      Objavi Vijest

Ako si registrirani korisnik, možeš objaviti svoje vijesti na webu koristeći ovaj servis.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Kategorije Vijesti

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Prijava

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Tko Je Online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 3723 
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu