Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum
Dobrodošli, Guest
Korisničko ime Lozinka: Remember me
  • Stranica:
  • 1

TEMA: Privatno putno pomagalo Suverenog

Privatno putno pomagalo Suverenog prije 6 mjeseci, 2 tjedana #3135

Dok je s jedne strane da Vinci radio na svojim letjelicama i imao Mona Lisu, Newton jabuku, Einstein teoriju relativnosti, Tesla izmjeničnu struju, Luther King svoj san a Gates Windowse, ja s druge strane prašim li ga prašim s Agroturizam Farmom Vivian:
http://cromalternativemoney.org/slike/prezentacija_br_2_agroturizam_farma_vivian.pdf
http://cromalternativemoney.org/index.php/en/media/news/obavijest-o-sklopljenom-ugovoru-o-poslu-realizacije-agroturizam-farme-vivian.html

Evo smo u sredini listopada 2016 i što se tiče općenito cijele stvari kako uistinu slobodan čovjek ne treba nikakvu i ničiju dozvolu prilikom uživanja vlastitih neotuđivih Prirodnih prava, upravo zakoračih na jednu veoma važnu međustepenicu - slike same za sebe govore više od tisuću riječi: "Privatno putno pomagalo Suverenog [Aljoša iz obitelji Đurić]"Drugačije rečeno, gornje su slike konkretan primjer kako slobodan čovjek svojim privatnim putnim pomagalom može nesmetano putovati planetom Zemljom u svoje privatne svrhe.
Zadnje ažurirano: prije 6 mjeseci, 2 tjedana od administrator.

Re: Privatno putno pomagalo Suverenog prije 6 mjeseci, 2 tjedana #3136

Obveza takozvanih osoba na registraciju tzv. motornih vozila za sudjelovanje u tzv. prometu i plaćanje privilegije za tzv. upravljanje istima, uvjerenje je kojemu se povinuje najveći dio ovdje najinteligentnije životne vrste. Stvari se međutim drastično mijenjaju kad je u pitanju čovjekovo putovanje planetom Zemljom u njegovom privatnom putnom pomagalu. U odnosu dakle kako na obvezu osoba na registraciju motornih vozila za sudjelovanje u prometu i plaćanje privilegije za upravljanje istima, tako i na slike iz prethodnog posta, u suštini to sam taj jedan te isti ja na jednom te istom mjestu u jednom te istom izdanju samo nekih skoro pa tridesetak godina ranije:

Zadnje ažurirano: prije 6 mjeseci, 2 tjedana od administrator.

Re: Privatno putno pomagalo Suverenog prije 6 mjeseci, 1 tjedan #3137

Re: Privatno putno pomagalo Suverenog prije 5 mjeseci, 1 tjedan #3142

Papirologija oko zločina nad čovjekom - u sklopu kog su mi prije 9 dana ljudi zaposleni kao tzv. Hrvatski Policajci, djelujući apsolutno nelegitimno, drsko ukrali informativne oznake s mog privatnog putnog pomagala - kompletirana je još neki dan. Sad je na nadležnom Sudu pozabaviti se s Tužbom, koja je uzgred rečeno poprilično teška u financijskom smislu. Danas sam uhvatio vremena pa sam izvukao rezervne informativne oznake i ponovo to montirao na moje privatno putno pomagalo. Informativne oznake ovog puta sam pričvrstio na moje privatno putno pomagalo na neraskidiv način - zakovicama:Zadnje ažurirano: prije 5 mjeseci, 1 tjedan od administrator.
  • Stranica:
  • 1
Vrijeme kreiranja stranice: 0.13 sekundi