Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Sjeme Života I Slobode - The Living Seed Company

Sjeme Života I Slobode - The Living Seed Company 8 years, 7 months ago #2422

  • Gaja
  • OFFLINE
  • Fresh Boarder
  • Posts: 15
  • Karma: 0
Sjeme Života I Slobode - The Living Seed Company

U duhu sadnje sjemena mira, radosti, ljepote i hrane za ovaj svijet, Matthew i njegova zaručnica Astrid pokrenuli su Living Seed Company. Oni su uvjereni da je moć ljudi da zajednički uzgajaju hranu i raspolažu svojim vlastitim sjemenjem jedan od najboljih načina za postizanje kako unutarnjeg sklada, tako i globalnog prosperiteta.

Matthew i Astrid pozivaju zainteresirane da nauče nešto o projektu Living Seed Company i pokazuju kako razviti proces spremanja vlastitog sjemena.

Po pitanju hrane, Living Seed Company podržava prezervaciju genetičke raznolikosti kroz otvoreni uzgoj i distribuciju oprašenog sjemena, te edukaciju o životno afirmiranoj umjetnosti čuvanja sjemena.

"Poljoprivreda i sjeme omogućuju zadovoljavanje osnovnih potreba o kojima ovise naši životi. Taj temelj moramo zaštititi kao siguran i genetski stabilan izvor za buduće generacije. Mehanički prijenos genetskog materijala izvan okvira prirodnih reproduktivnih metoda predstavlja velike biološke rizike, kao i ekonomske, političke i kulturne prijetnje. Za dobrobit svih poljoprivrednika, vrtlara i potrošača koji žele alternativu, Living Seed Company se zalaže za poljoprivredni progres koji vodi prema zdravijoj zemlji, genetski raznolikim agrarnim ekosustavima, i u konačnici prema zdravijim ljudima i zajednicama".

Re: Sjeme Života I Slobode - The Living Seed Company 2 years, 6 months ago #3319

Famozni stobrečanin Dražen Kasalo (u javnosti poznatiji kao osnivač udruge Čovjek i njezinog Arbitražnog suda pravde, autor knjige 'Kontrola uma u pravom sistemu, organizator događaja 'Prva konvencija živog čovjeka' te inicijator predstojećeg osnivanja organizacije 'Društvo živog čovjeka) nedavno je po četvrti put zaredom zario nož u leđa istinskom oslobođenju čovjeka od robovanja Matrixu. Krivotvoreći više puta ne samo sopstveni identitet već i cjelokupno činjenično stanje, grubo kršeći vlastita obećanja te Univerzalni Prirodni Zakon i Statut udruge Čovjek te Pravilnik njezinog Arbitražnog suda, Predsjednik potonjeg posegnuo je čak i za najgnusnijim prljavštinama ne bi li što učinkovitije sabotirao konkretno realno distanciranje od religioznog fanatizma zvanog 'državizam'.
Beskonačne falinke u koje se sam sav umrsio postavljajući zamku 'suvereni građanin' svakom nedovoljno upućenom pojedincu voljnom postati 'suvereni čovjek', Kasalu se silovito obilo o glavu i potvrdilo staru poslovicu "ko drugome jamu kopa sam u nju upada". Obmanjujući plemeniti paravan ispod kojeg navedeni infiltrator u potaji podlo podriva nepatvorenu oslobodilačku vibru - raskrinkan je u cijelosti te objelodanjen u Izvještaju o golemoj laži kojom je, dovevši se u monstruozno kontradiktornu poziciju, 17.04.2018 donio kompletno nakaradno Rješenje o odbacivanju Tužbe Aljoše iz obitelji Đurić protiv Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Više o suludoj liniji ponašanja i principu djelovanja kojeg su Kasalo Dražen te udruga Čovjek i Arbitražni sud pravde zauzeli prema svakom i bilo kom ljudskom stvorenju, organizaciji, fizičkoj ili pravnoj osobi, svejedno nastupali ovi u svojstvu bilo tužitelja, bilo tuženika, bilo ugovornih protustrana, bilo partnera u poslovnim aranžmanima ili drugim projektima i odnosima ikoje vrste - može se pročitati na sljedećem linku:

  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.16 seconds