Pula Non Stop - Za Pulu Koja Živi Non Stop!
Poštovana Direktorice Orlić Paola,
kroz veliku gužvu web saobraćaja, naletio sam slučajno ovuda i ostao pozitivno impresioniran vašom inicijativom vrijednom svake pohvale, te sam naravno ispunio vaš obrazac za prijavu za kojeg se nadam da će naći mjesto među ostalim najavama događanja i programa za uzdizanje kulture.
Ovim putem vas pozivam da nam pošaljete prezentaciju ili opis projekta "Za Pulu koja živi non stop!" koje bi htjeli objavili na našim stranicama.
Također, napominjem da bismo se rado kao udruga htjeli našim bannerom naći na vašoj stranici, zato vas molim da mi javite je li to moguće ostvariti i na koji način.
U očekivanju vašeg odgovora, srdačan pozdrav!
--
President
Duric Aljosa
Crom Alternative Exchange Association
Članak:
Crom Alternativna Razmjena
Dana 05.09.2009, održana je u Puli Osnivačka Skupština Udruge Crom Alternativna Razmjena, a 27-og u istom mjesecu je Udruga otvorila svoju elektroničku platformu.
U sažetom opisu, ovaj projekat predstavlja alternativni sistem razmjene sa vlastitom tržnicom, pristupom za mobilne uređaje, forumom i alternativnim vijestima.
Kroz njega se može poboljšati poslovanje, oglašavati, realizirati nove ideje, komunicirati sa okolnim svijetom, opustiti, zabaviti i družiti.
U ovom elektroničkom sistemu, članski račun je nalik na bilo koji drugi račun u banci, mogu se raditi transferi i koristiti tržnica za razmjenu proizvoda i usluga na novi, revolucionarni način.
Svaki novi član otvaranjem računa na istome nalazi i skromni iznos sredstva za razmjenu, a svaki član tipa "Čovjek" svakog prvog u mjesecu od sistema prima pristojnu sumu.
Kako za organizaciju kulturnih i zabavnih događanja nikad dosta sredstava, a poteškoće postoje i sa praćenjem istih, projekt alternativne razmjene u veliku ruku predstavlja mogućnost alternativnog rješavanja problema financijske prirode za sektor kulture, i ne samo nje.
Kroz ovaj pozitivan potez Grada Pule koji je otvoren svim javnih ustanovama i institucija, udrugama i raznih privatnim inicijativama za najavu svojih programa, nadamo se pridonijeti razvoju scene i kulture kao važnom dijelu svakodnevnice društvene zajednice.
Zainteresirani mogu posjetiti projekt na adresi:
cromland.cromalternativemoney.org
Sretno!
.