Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News News Web Tražilice: U Google Ne Vjerujemo!

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
administrator

Pagerank, link popularnost i rang ključnih riječi, od ključne su važnosti ne samo za svaki web sajt, danas je to pitanje upravljanja svjetskim događajima. Koliko su rezultati web tražilica fabricirani?


Najposlušniji i najproduktivniji rob je onaj čovjek koji je lažno uvjeren da je slobodan. Emisiona dobit je najveća i najjača moć na planeti kojoj svi robujemo. Čovječanstvo je pod diktaturom ignorancije i neznanja zarobljeno u kavezu s nevidljivim rešetkama. Na putu prema uspostavljanju Novog Svjetskog Poretka, najmoćnije oružje kojim se globalna plutokracija koristi da bi nas porobila nisu bičevi i puške, već naše oči i uši.
Koja je razlika između pičke i pizde? Pička je spolni organ, a pizda je karakterna osobina. Koja je razlika između homoseksualca i pedera? Homoseksualac je seksualno opredjeljenje, a peder je moralna osobina. Koja je razlika između Roma i cigana? Romska je nacionalnost, a cigansko je ponašanje. Koja je razlika između Google-a, pizdi, pedera i cigana? Ovdje se uvjerite sami...

Otkad je pisane povijesti, od tad je novca i ropstva. Čovječanstvo je oduvijek bježalo od suočavanja s tim temeljnim problemom, izmišljajući za njega nove nazive i definicije. "Apokalipsa Novog Milenijuma - Naplata Plaćene Šutnje", članak je koji vjerno odražava našu stvarnost. Iluziju progresa kroz koračanje prema samouništenju, moguće je izbjeći samo na jedan jedini način, prestati se koristiti novcem-dugom bankarske oligarhije.

U tom smislu, Crom je dinamični, dvosmjerno interaktivni web sajt - vijesti, forum i direktorij linkova unutar kojeg funkcionira neovisni novčani sustav s alternativnom valutom.

Za posjete web sajtu "Crom Alternativna Valuta" kroz Internet pretraživače, najviše je zaslužan Google. Čak 96% posjeta ovim stranicama kroz pretraživače Interneta, proizlazi iz pretrage Google-a. Iako se na žalost u ovom slučaju radi o jako malom broju posjeta - tek nekoliko desetina ili stotina dnevno, Google dominacija nije nešto što je pretjerano nazvati monopol.

19 Ožujka 2011, Google Cenzura: Od Demokracije Do Diktature

Link Popularnost je mjera količine linkova s drugih web stranica prema nekom web sajtu.

Link popularnost web sajta Crom Alternative Currency:

 

 

Tražilice i ključne riječi - Rang je pozicija u tražilici na kojoj će se neki web sajt pojaviti kao rezultat pretrage Interneta na određeni upit.

Rang web sajta Crom Alternative Currency po ključnoj riječi "alternative currency":

 

 

PageRank je Google-ova procjena važnosti neke stranice.

PageRank Crom Foruma:

 

 

Alternative postoje, ali im pretraživači weba ne daju da se vide: "Kontrola Interneta Prepreka Izvođenju Eksperimenta S Alternativnom Valutom".