Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News News Pulitzerova Nagrada Za Izvještavanje O Financijskoj Krizi

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
roman
User Rating: / 1
PoorBest 

Usred najveće financijske krize od Velike depresije, a vjerovatno i veće od nje, najveće obmanjujuće Ponzi sheme u povijesti, niti jedna od 65 Nagrada Pulitzer nije dodijeljena za izvještavanje o financijskoj krizi.


Ironično, mediji tek trebaju utvrditi ovu krizu kao najveću prevarantsku Ponzi shemu ikada, potvrđujući tako sopstvenu nesposobnost.


Sramotno? Da.


Začuđujuće? Ne, sve je ipak samo u sadržaju.


Uvijek se radilo samo o sadržaju. Vrijedni sadržaji donose čitatelje, slušatelje i gledatelje, na što apeliraju sponzori.


Vrijedni sadržaj je vrlo dragocjen zato što je danas tako rijedak.

Problem je da je vrijednost sadržaja u većini američkih novina već puno godina u konstantnom padu.

I tek sada, medijski rukovoditelji shvaćaju da je sadržaj vrlo bitan.

Možda su sada shvatili da je na kraju krajeva, ipak publika ta koja plaća račune, a bez publike nema novaca za opstanak.

Morate razumjeti da mediji rade u sprezi s Wall Streetom i Washingtonom kako bi sakrili ono što je najkritičnije za investitore.

Tek nakon što je prekasno, istina možda ponekad izađe na vidjelo.

To je razlog zbog kojeg dolazi do krvoprolića među masama tijekom eksplozije "balona".

Da ih emitiraju vjerodostojni stručnjaci koji nisu u sukobu interesa, insajderi ne bi bili tako uspješni u preuzimanju sredstava namijenjenih za vaše mirovine.

Ako znate previše i govorite istinu, nitko od novinara vas neće intervjuirati i to objaviti zato jer bi to nanijelo štetu njihovim sponzorima.

To objašnjava zašto su neke osobe stalno na stranicama New York Times-a i ekranima televizije, a neke nikada.

Zato jer se trude da sakriju, a ne da otkriju istinu.

Oni nisu na vašoj strani, oni su majstori obmane, ekstremisti koji imaju vrlo malo kredibiliteta.

A oni ne dostavljaju vrijedne sadržaje.

Ako čitate i slušate ono što oni imaju za reći, izgorjet ćete. Njihov pisani i audio zapisi služe kao dokaz tome.

Ako mislite da ovi momci zaista znaju što se događa, ako mislite da vas upućuju baš na prave probleme, prevareni ste.


Uvijek imajte na umu ovo.

Ako vam se ne isporuči priča u potpunosti, slagani ste.

Ako najviše svog vremena trošite dajući intervjue, niste imali potrebnog vremena da saznate što se zbilja i u stvari dešava.

Ali ćete budalu ovce, koji ste bili na ravnati brainwashed media izloľenosti s stručnosti.

Spadate li među ovce koje je lako obmaniti izloženošću stručnom medijskom pranju mozgova?

Kako medije kontrolira nekolicina pojedinaca, možete zamisliti koliko su oni tijesno povezani s bankarskim kartelom i samim Washingtonom.

Kako financijske bilance stanja najvećih medijskih kuća i dalje implodiraju, mnogi današnji novinari će se uskoro naći kako rade za blogove umjesto da pišu za New York Times, Reuters, itd.

Ostali će prositi kao pisci-duhovi ispred objavljivačkih poduzeća, znate, oni dečki koji su napisali knjige za Obamu, Sorosa i ostale.

 Upravo tako.

Činjenica je da je većina knjiga koje su napisala takozvana "velika imena", gotovo uvijek napisana od strane anonimnih autora.

Ove knjige su gotovo uvijek beskorisne jer su pisane za mase, što znači da ne nude stvarne vrijednosti.

Čak je i Google postao opasna mašina.

Treba li spominjati da je Googlov CEO, Chief Executive Officer, Eric Schmidt član masonske lože Bilderberg?

 Nevjerojatno.

 Imajte na umu da je ovo točno ovako, kada bi narod saznao istinu o uzajamnim fondovima, Wall Streetu i svim ostalim mućkama, kula od karata bi se srušila sama od sebe, a mediji bi izgubili prihode.

 Glavna prednost interneta je ponuda raznolikosti.

Imate mnogo različitih stavova. Imate mnogo izbora.

I negdje unutar ove zbrke od mreže od cyber vijesti i pogleda, možete pronaći istinu. Možete pronaći vrijedan sadržaj.

Ali trebate imati dobru prosudbu.

Na kraju krajeva, na vama je da znate prepoznati i razvrstati smeće od vrijednih sadržaja.

Ukoliko niste u stanju to učiniti, nemate ni najmanju šansu.

 Izbor je na vama.

Do vas i vaše sposobnosti je da sudite što je vrijedno, a što nije.

Ako uzmete ono što ste pročitali, čuli i vidjeli iz medija, emitiranjem, štampanjem i internetom; kao vrijednost, bit ćete prevareni.

Samo istraživanjem onoga o čemu govore i trošenjem vremena za dobijanjem potpune slike, imat ćete priliku za pronalaženje istine.

 

Velike medijske kuće neće otići.

I raznolikost koju pruža Internet će skupiti u svoj medijski monopol, preuzimanjem.

Ovo je već počelo.

Web stranice koje privlače najviše posjetitelja, budu kupljene ili uspostavljaju partnerstva s medijskim divovima.

To je vrlo opasno, jer prijeti uništenjem posljednjeg izvora nepristranog, istinoljubivog novinarstva.

To je igra koju igraju veliki mediji.

Pozivaju nas na veliku vožnju, umirući od smijeha tokom cijelog puta do banke, skupa sa svojim prijateljima s Wall Streeta.

Industrija cenzure vam nudi samo ono što želi da čujete, ostavljajući vas bez alternativnih stajališta. A ako ne znate dovoljno o nečemu, nemoguće je saznati da vam nije pružena potpuna slika o tome.

Na koncu, vi niti nećete shvatiti da se primjenjuje cenzura, ako ne znate što da tražite.

Kada ove taktike primjenjuju financijski mediji, to rezultira velikim manipulacijama, prikrivanjima i lažima jer su vas obmanuli bez obzira je li riječ o intervjuiranim dečkima koji tvrde da su stručnjaci, ili o analitičarima i menadžerima fondova s prozirnim planovima.

Mediji obavezno pozicioniraju svoje prijatelje kao eksperte jer dobro znaju kome su ti stručnjaci odani.

 

Lihvarenje je glavno robovlasničko oružje, bez njega se ne bi moglo stalno opravdavati postojanje poreza i milioni zakona za kontrolu masa.

Period lihvarenja, zelenaštva, kamatarenja (usury), započeo je osnivanjem Bank of England, 1694 godine.

17 stoljeće nam je donijelo frakcijsko bankarstvo (bankarstvo djelomične rezerve) i izdavanje novca kao dug.

Svaki je rat od tada bio bankarski rat.

U ekonomiji, frakcijsko bankarstvo je definirano pojmom "usury" (lihvarenje), što znači da banke imaju ovlast tiskanja (izdavanja) novca nacije kroz dug i uzimanja novca građanima kroz kamate, kao profit.

Kako je na taj način osigurano da u cirkulaciji uvijek bude više duga od keša, isplata glavnice sa kamatama je nemoguća i vuče se u beskonačnost, s uvijek novim i sve većim prisilnim zaduživanjima.

Lihvarenje je 2500 godina bilo kažnjavano smrću u svakoj civilizaciji diljem svijeta, sve do osnivanja Engleske Banke u 1694 godini.

Globalni problemi nisu uzrokovani komunističkim, fašističkim, socijalističkim, ili marksističkim filozofijama, uzrokovali su ih, i još uvijek ih uzrokuju zli bankari.

Ispranih mozgova najviše zahvaljujući medijima, do sada smo bili uvjereni da živimo slobodno i u demokraciji, sve dok sistem novac=dug nije konačno dostigao svoje limite.

U našoj iluziji smo slobodni raditi što god želimo i hoćemo, ali smo robovi novcu i bez njega ne možemo uraditi ama baš ništa.

A što je u prometu više novca, to je veća kontrola, što je veća kontrola, to je veća moć, a apsolutna moć je ono što priželjkuje svaki vladar.

Sve su monetarne politike usmjerene na održavanje sustava izdavanja novca kroz dug, u cilju čovjekovog služenja novcu, umjesto služenja novca čovjeku.

Svijet kakvog poznajemo danas vuče korijene iz 1913 godine kada je privatna banka, Federalne Rezerve, na mutan način proglašena Centralnom Bankom Sjedinjenih Američkih Država, a nakon toga svoj privatan novac, novčanicu Federalnih Rezervi uspjela nametnuti cijelom svijetu kao valutnu rezervu.

Ovo ne znači ništa drugo nego da je novac jednako dug i da bez duga nema ni novca, na globalnom nivou.

Ovaj sustav nije sam od sebe pao s neba, ili nastao greškom.

Namjerno je ovako dizajniran, u svrhu zamjene ropstva uspostavljenog silom, dobrovoljnim ropstvom upotrebom duga kao velikog gazde.

Vrijedno je vratiti se za kraj, samo dvije godine unazad, kada je Nicholas Sarkozy uspješno postao Francuskim Predsjednikom tvrdeći da si Francuska ne može više pružati standard i blagostanje, ako ne usvoji niz reformi kako bi njena ekonomija postala više dinamična kao ona u SAD-a.

Glavni mediji u Europi i Sjedinjenim Američkim Državama su igrali važnu ulogu, već desetljećima, u pomaganju političarima guranjem mitologije ekonomske politike destruktivne i za gospodarstvo i za društvo u cijelosti, na obje strane Atlantika.

Ostaje da se vidi koliko će ova konačna velika recesija utjecati na razmišljanje i izvješćivanje tih utjecajnih medijskih institucija.

 

Nitko se nije sjetio da se prije neki dan, 15 Kolovoza, navršilo 40 godina od 1969 godine, opasno popularni Woodstock.

Simbol protesta američke mladosti koji je poprimio globalne razmjere i mogao promijeniti svijet.

Što bi dobili, a što bi izgubili gubljenjem svega što imamo, novca kao duga?

Legendarna Janis Joplin, ovako se izrazila: "sloboda je samo druga riječ za ono kada ti nije više ništa preostalo za izgubiti".

.

Crom - Free Planet Money, A Choice In The Form Of Alternative Currency That Through Internet And Mobile Banking Is Available To Everyone, Anywhere In The World. Crom - Novac Slobodnog Planeta, Izbor U Obliku Alternativne Valute Koji Je Kroz Internet I Mobilno Bankarstvo Dostupan Svakome, Svugdje U Svijetu. Crom - Denaro Dell Pianeta Libero, Una Scelta In Forma Di Moneta Alternativa Che È Attraverso Internet E Mobile Banking A Disposizione Di Tutti, Ovunque Nel Mondo.Publish Your News

If you are a registered user, you can publish and syndicate your content to the web through this news service.

Crom payment system represents a monetary reform, different way to make the money supply equal to the available supply of goods and services, and a new method to finance the economy without usury. In practise, an ideal opportunity not only for global and local business, but also for movements and projects which promote sustainable natural living, food sovereignty and greater auto-sufficiency, production and consumption of renewable green energy, such as Transition Towns and ecovillages. Crom platni sustav predstavlja monetarnu reformu, drugačiji način da se ponuda novca izjednači s dostupom ponudom roba i usluga, te novu metodu za financiranje gospodarstva bez lihvarenja. U praksi, idealna prilika ne samo za globalne i lokalne tvrtke, već i za pokrete i projekte koji promiču održivo prirodno življenje, prehrambenu suverenost i veću samodostatnost, proizvodnju i potrošnju zelene energije, kao što su u Tranzicijski Gradovi i eko sela. Sistema di pagamento Crom rappresenta una riforma monetaria, modo diverso per livellare l'offerta di moneta con l'offerta di beni e servizi disponibili, e un nuovo metodo per finanziare l'economia senza usura. In pratica, l'occasione ideale non solo per le aziende globali e locali, ma anche per i movimenti e progetti che promuovono la vita naturale sostenibile, sovranità alimentare e una maggiore auto-sufficienza, produzione e consumo di energia verde rinnovabile, come le Città in Transizione e ecovillaggi.    News Categories

.

 Regardless of whether you are the owner of e-shop, small entrepreneurs, worker looking for a housing loan, farmer in financial difficulties or an ordinary consumer who needs to borrow money to buy a new television, Crom Alternative Currency System offers monetary sovereignty and the possibility of life with more democracy and less police, military and lawyers, less taxes and more tourist travels with vehicles that do not pollute the environment, less stress and more free time and going to the restaurant more often... Bez obzira na to jesi li vlasnik elektronske trgovine, mali poduzetnik, radnik u potrazi za stambenim kreditom, farmer u financijskim problemima ili obični potrošač koji treba posuditi novac za kupnju nove televizije, Sustav Alternativne Valute Crom nudi monetarnu suverenost i pruža mogućnost života s više demokracije i manje policije, vojske i advokata, manje poreza i više turističkih putovanja vozilima koja ne zagađuju okoliš, manje stresa i više slobodnog vremena i odlaska u restorane... Non importa se sei il proprietario di un negozio online, piccolo imprenditore, lavoratore in cerca di mutuo per l'acquisto della prima casa, l'agricoltore in difficoltà finanziarie o consumatore che ha bisogno di un prestito di denaro per comprare una televisione nuova, Sistema Di Moneta Alternativa Crom offre la sovranità monetaria e una possibilità di vita con più democrazia e meno polizia, militari e avvocati, meno tasse e più viaggi turistici con veicoli che non inquinano l'ambiente, meno stress e più tempo libero e uscite al ristorante...    Login

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 Tired of financial crisis, public and private debt, high interest rates, increasing inflation, declining purchasing power and excuses? It's a time for a change... something new and completely different... independent monetary and financial system, marketplace and social network - all in one... Umoran od financijskih kriza, javnog i privatnog duga, visokih kamata, porasta inflacije, pada kupovne moći i političkih izvinjenja? Vrijeme je za promjene... nešto novo i sasvim drugačije... neovisni monetarno financijski sustav, tržnica i društvena mreža - sve u jednom... Stanco delle crisi finanziarie, debito pubblico e privato, alti tassi di interesse, inflazione crescente, declino del potere di acquisto e scuse politiche? È ora di cambiare... qualcosa di nuovo e completamente diverso... sistema monetario e finanziario indipendente, mercato e rete sociale - tutto in uno...     Who Is Online?

We have 4917 guests online

Line

nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio Latest Forum Posts