Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News News Na Sudu: Susret Suca, Fizičke Osobe I Suverenog Čovjeka

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
roman

Doista je smiješno da Sudac niti ne shvaća da je on korporativni agent koji administrira Trgovački Sud! Nekome to može biti i iznenađujuće, ali to je sasvim normalna realna stvarnost, Sudac je pokleknuo pred suverenim, slobodnim živim čovjekom od krvi i mesa!


"Case Dismissed With Cause And Prejudice Judge Bows To Sovereign", najnoviji je video u temi "Čovjek, Fizička Osoba, Pravna Osoba, Sud I Zakon" u kojoj se na forumu bavimo objašnjavanjem i razlučivanjem razlike između slobodnog suverenog čovjeka i pravnih fikcija, FIZIČKA OSOBA i PRAVNA OSOBA.
U ovom videu, Sudac je cijelo vrijeme nastojao izgraditi odnos između njega i čovjeka u pitanju, kao odnos između dvije OSOBE. Sudac stalno nešto dovikuje i naređuje čovjeku da stvori svog brata blizanca, FIZIČKU OSOBU. Suvereni čovjek se nije dao zbuniti, nije ispoštovao naredbe Suca, pa samim time niti ugovor nije postignut. Sudac nije imao drugog izbora nego napustiti sudnicu... slučaj odbačen...

Najvažnija značajka ugovora je da jedna strana nudi na prihvaćanje ponudu sklapanja dogovora drugoj strani. Ovo se može nazvati "suglasnost volja" ili "susret mišljenja" dviju ili više strana. Ovaj koncept je u nečemu sporan i može biti pobijen, naime, Sud kao mrtva stvar ne može razmišljati, stoga (ne)postizanje ugovora u slučaju da netko točno zna tko je i što je, može postati ključ za otvaranje sudske brave poznatije kao jurisdikcija ili pravna nadležnost.

 

 

 

Informacija je moć, onaj tko poznaje pravila je u stanju pobjediti. Problem nastaje kad se pojave oni koji ne igraju po pravilima, u tom trenutku se podižu puške i rađaju ratovi, bilo između dva pojedinca ili između naroda. Svi narodi svijeta su ilegalno prisutni u zakonu budući da niti jedan od njih ne izdaje vlastitu valutu i zbog činjenice da niti jedan od njih nije suveren iz jednostavnog razloga što su još davno bankrotirali, u prometu su samo dugovi.

Keith iz obitelji Thompson, parkirao je svoje ili prijevozno sredstvo njegove supruge na svojoj suverenoj zemlji. Zbog toga je završio na Sudu, na kojem su prozvali fikciju, FIZIČKU OSOBU. Procesu je u sudskoj dvorani prisustvovalo još 20 suverenih ljudi koji su tamo došli da bi izrazili podršku Keithu.

 

 You need to a flashplayer enabled browser to view this video

 

Keith se predstavio Sucu. Ponavljao je tko je on zapravo, sve dok to nisu shvatili. Odbacio je njihovu ponudu za sklapanje ugovora, nakon čega su ga okružili policajci, ali im je on naredio da odbiju. Policajka je shvatila, a policajac nije. Odbio je sučeve naredbe, nakon čega je Sudac napustio sobu u kojoj se nalazio, a to se zove napuštanje Suda. Keith se prizivajući se na svoja prava, odmah proglasio za suverenog u sudskoj dvorani, te u toj ulozi odbacio slučaj, što je njegovo pravo i dužnost.

Prije početka predstave, Keith je porazgovarao s policajkom, rekao joj je da je i on također službenik mira. Ona se na to nasmiješila i odgovorila mu sa "dobro"... On je nastavio: "I pogodite što još? Ja sam suvereni čovjek, da li razumijete što to znači"? Policajka je odgovorila: "Da, razumijem što to znači". Za napomenuti je i da je Keith kad je ušao u sudsku dvoranu ne skidajući kapu s glave, i sjeo se, u istom trenutku bio prostrijeljen pogledom sudskog službenika nad kojim se pak potrudio odmah preuzeti kontrolu: "Ja sam suvereni čovjek, da li shvaćate što to znači"? Sudski službenik je oborio pogled i priznao: "Da".

 

Freeman - Mi nismo robovi i ne želimo više služiti, mi smo suvereni vladari i oni rade za nas, ne smijemo im dopustiti da to nikada zaborave! Ključ svega je jednostavno točno znati tko smo, i u miru časno stajati na svojoj zemlji.