Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News News Međunarodni Natječaj: Poslovna Preorijentacija Propalog Društva Na Održivu Valutu

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
administrator

Prijelaz iz društvene iluzije u održivost, transparentnost i poštenje - kao organizatori traže se kreativni profesionalci iz različitih sektora i industrija, kao poslovni partneri traže se proizvođači papirnatog i metalnog novca, otvoreni su natječaj za dizajn novih novčanica i kovanica, te natječaj za oficijalnu pjesmu inovativnog alternativnog sustava za procjenu i razmjenu vrijednosti.

Iluziju o blagostanju i vječnom ekonomskom rastu zamijenile su tragične posljedice stvarnosti beskrajnog povećanja zaduženja, poreza i inflacije. Umjesto promovirane globalne sreće, nastupilo je vrijeme zombi banaka, zombi valuta, zombi država, zombi poduzeća, zombi poslova i zombi individua. Svijet je u kaosu iz kojeg postoji samo jedan izlaz: Promijeniti način na koji funkcionira novac!

 

Cijela je povijest zapravo jedna velika skrivena bitka oko prisvajanja emisone dobiti, pa promijeniti prirodu novca koja diktira prirodu čovjeka i nije baš tako lako budući da se, uprkos svemu onome čemu stoljećima svjedočimo, ipak još uvijek radi o "tabu" temi.

Izgraditi novi monetarni sustav, odnosno provesti monetarnu reformu, u principu je proces koji može voditi u samo dva smjera. Prvi je inzistirati na tome kod političara i njihovih institucija. Iz veoma valjanih razloga, rađaju se opravdane sumnje ne samo postoji li u tom smislu uopće politička volja, već i bi li to novo "sutra" zaista osvanulo kao bolje i pravednije - onakvo kakvim ga je biračka populacija originalno zahtijevala. Drugi smjer je umjesto po tuđim, graditi vlastitu budućnost po vlastitim željama - monetarna reforma od nas za nas. Možda je tvoja životna šansa baš sudjelovanje u stvaranju tog održivog i stabilnog prosperiteta?

"Gdje nema volje postoji izgovor, gdje postoji volja ima i načina". Upravo je lansirana alternativna poslovna prilika za poduzeća i kretivne profesionalce iz raznih sektora. I to nije sve! Ako su glazba ili dizajniranje dio tvog života, možeš se prijaviti na natječaj za najbolju pjesmu ili za najbolji dizajn:

Natječaj Biznis I Posao - Alternativne Prilike