Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News News Mehran Keshe, Iran, I Prvi Leteći Tanjur Na Svijetu

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
marti misterija
User Rating: / 3
PoorBest 

Mehran Keshe je nuklearni inženjer porijeklom iz Irana, koji se kroz zakladu Keshe bavi istraživanjem na polju tehnologije plazma reaktora i izrade iranskog letećeg tanjura. Tehnologija koju je razvio Mehran Keshe ima višestruke namjene, kao što su na primjer svemirski letovi, antigravitacija, proizvodnja energije i upotreba u zdravstvenom sektoru. U 2005 godini, ovaj genijalni iranski nuklearni inženjer je patentirao dva izuma u Europskom patentnom uredu: "Mikoplazma reaktor" i "Gravitacijski i energetski sustav". Teško je u to povjerovati, pogotovo u ovim trenucima kad bankrotirana Zapadna propaganda pokušava ocrniti Iran na svakakve načine ne bi li se i tamo uspio izazvati rat; ali Teheran ima prvi leteći tanjur na svijetu, nije li tako? Kakvih li fantastičnih vijesti! I da, ni najmanje nas ne  iznenađuje to što taj leteći tanjur za pogon koristi nuklearni reaktor, zar ne? Tko zna u kojoj stolnoj ladici nekog zabačenog ureda ili iza kakvog neprobojnog sefa su naftne mega-korporacije do danas skrivale tehnologiju letećih tanjura, i kako će sada reagirati? Hoće li dopustiti da ova "zaostala istočna zemlja diktature" uzurpira njihov pljačkaški sustav baziran na dizelu i benzinu? 

You need to a flashplayer enabled browser to view this video

 

Tko ne bi poželio putovati letećim tanjurem do udaljenih zvijezda i planeta, i to tisuću puta brže od svjetlosti? Teheranska vlada je bila prva u svijetu koja je pokazala zanimanje za Mehranovu tehnologiju, dok je političke lidere Zapadnog svijeta gotovo luđački zaokupljala želja za nametanjem sankcija Iranu i pokretanjem vojne intervencije.

Inače, Mehran Keshe je autor djela "The Universal Order of Creation of Matters i "The Structure of the Light". Također, Keshe je osnovao "Međunarodni Svemirski Institut", uz tvrdnju da će komercijalni svemirski letovi biti dostupni široj javnosti u veoma bliskoj budućnosti, što uključuje putovanja na Mjesec predviđena za 2016-2017, i poslije putovanja na Mars.