Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News News Internet poslovi MLM

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
mishko73
User Rating: / 1
PoorBest 

  Ovo je sve vise i vise tema,koja zaokuplja internet svet,kao i javnost uopste.Mnogo toga je receno,ali imam potrebu da i ja kazem ponesto,pvenstveno bazirano na sopstvenom iskustvu.

      U proteklih 15 godina,vise puta sam imao priliku,kao i mnogi od nas,da budem pozvan na neku pezentaciju i sl.Imao sam prilike da cujem sve i svasta,nekoliko puta i da pokusam da se bavim sa poslovima koji su se predstavljali kao MLM.Neki od njih to i jesu bili,ali mnogi su se samo krili iza tog imena,a u stvari bili teske prevare.

       Ne zelim ovde da pominjem imena,to je posao drzavnih organa,da se njima bavi,a ne bavi se...Medjutim posto sam u poslednjih godinu -dve ,poceo da se bavim MLM i imao srece da se nadjem u ozbiljnoj Kompaniji,koja posluje na taj nacin,upoznao sam malo bolje taj sistem i danas mogu da kazem da je to jednostavno genijalan sistem.Za sve vas "strucnjake",mogu misliti kakve face slazete dok ovo citate,ali ja govorim o licnom iskustvu.

             Takvom jednom sistemu ne treba reklama,pogotovu od moje,ne mnogo strucne strane,zato i ne zelim da ovde nesto reklamiram i sl.Ovde zelim da izrazim ZALJENJE,sto su razni mesetari,prevaranti,zagadili ovu skracenicu mnogim ljudima i na taj nacin ih odvojili od jedne izuzetne sanse u zivotu!

                 Zato pozivam sve one,koji imaju dovoljno potencijala,u strucnom smislu,da se malo vise pozabave,raskrinkavanjem laznih MLM promotera,lopova,prevaranata i o tome mnogo vise i cesce obavestavaju javnost,na TV stanicama,intervjuima,u popularnoj dnevnoj stampi...To je jedina sansa da se sto vise ljudi spase razocarenja u jedan izuzetno potencijalan i sistem poslovanja buducnosti.

            Mislim da bi VELIKU korist od toga imali svi....