Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News News HRT Uživo: Karta Za Sreću U Jednom Pravcu

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
administrator
User Rating: / 4
PoorBest 

Članice benda Pussy Riot, inače aktivistice, osuđene su nedavno na dvije godine zatvora zbog glazbenog performansa kojim su htjele ukazati na kriminalnu spregu države i crkve. Ruske punkerice svojim su protestom naime grubo narušile društveni poredak jer su otvoreno poticale na vjersku mržnju i huliganizam. Yekaterin Samutsevich, Nadezh Tolokonnikov i Maria Alyokhin, izjavile su nakon toga kako ova sudska presuda predstavlja jasan i nedvosmislen znak da je u cijeloj zemlji građanima oduzeta sloboda i demokracija.

Portal Hr!Vijesti dimenzija je ispred koje ponosno stoji "Objavi lažnu vijest", a ovo je nešto milionima svjetlosnih godina udaljeno od smještanja nekim mojim frendovima i poznanicima kao što su s HRT-a na primjer Vlatka Kolarović ili Dražen Majić. Iako se Hrvatska RadioTelevizija predstavlja kao javni medij, sigurno vam nije promaklo da ta ustanova igra potpuno drugačiju ulogu od one namjenjene joj. Na hrvatskoj javnoj televiziji, za naše pare, uvijek jedni te isti dosadni likovi koji stalno tupe o jednim te istim stvarima. Zašto na ekranima nema i nas, pravih i jedinih vlasnika HRT-a? Meni vrag nije dao mira, i tako su se djelatnice HRT-a jednom za sva vremena odlučile ne samo domaćoj populaciji nego cijelom čovječanstvu dokazati da nisu pizde tako što ovaj put neće ispasti pičke.

 

Više nema nikakve polemike, Ruskinje su svima što se zalažu za transformaciju ovog svijeta u puno bolje mjesto za život, nedvojbeno stavile do znanja da "Pobuna Vagina" nije održiva. Zato smo se ja i djelatnice HRT-a dogovorili pokrenuti revolucionarnu akciju u potpunom kontrastu s Pussy Riot: "Interventni Kurac". Interventni Kurac će svim hrvatskim građanima perspektivu definitivno promijeniti na bolje u svakom pogledu.

Sigurno ste prije par dana čuli da je na Facebooku osnovana "Mladi Napustimo Hrvatsku", grupa koja je preko noći postala fantastični hit. U nešto više od tjedan dana Facebook grupa "Mladi Napustimo Hrvatsku" skupila je blizu 30 tisuća poklonika. Osnivač ove stranice na kojoj se mladi pozivaju pobjeći od društva koje ih sputava od normalnog života, anonimni je hrvatski ekonomist "Mario" s njemačkom adresom. Mario je 2008 godine u Zagrebu završio studij ekonomije, a zatim je otišao u Beč na Masterstudij također iz ekonomije, kako bi pobjegao od života u toliko truloj i nemoralnoj hrvatskoj svakodnevnici gdje je sve izopačeno, gdje je pošten čovjek nazadan a prevarant ugledan član društva. Administrator ove Facebook grupe kaže da moramo otići vani kako bismo vidjeli što znači zdravo društvo utemeljeno na zdravoj ekonomiji.

Stoji činjenica da trenutno trgovima gradova i sela upravo tih zdravih država sa zdravom ekonomijom odzvanjaju uzvici razjarenih 99%: "Ovo nije kriza, ovo je bankarsko-politička pljačka i prevara"! No to i nije toliko važno, važno je da je intervju s Mariom u ekskluzivi objavio Danas.hr, mass-medij koji ima svoj Krizni Stručni Tim.

 

 

29 rujna 2012: Poštovani "Danas.hr - Krizni Stručni Tim - Gospodarstvo", odnosno Guste Santini, Ljubo Jurčić i Vladimir Ferdelji, vaša je volja i spremnost odgovarati na pitanja radoznalih građana zaista hvale vrijedna. Mene osobno strašno intrigira kako to neki stanovnici ove zemlje neke stvari jako dobro znaju raditi, a da pojma nemaju što rade. Iako spomenutih primjera ima u mnogim društvenim segmentima, uzimam se vodećih državnih institucija jer navedeni pristup može uroditi katastrofalnim posljedicama, kojima je uzgred rečeno, sudeći i po svakodnevnim naslovima na samom Danas.hr, Hrvatska sve bliže i bliže. Koristim dakle s vaše strane ponuđenu mogućnost "Postavi Pitanje", i upućujem vam molbu za preciznim odgovorima na 31 pitanje. Najljubaznije vas također molim da mi ako iz bilo kojeg razloga na pitanja niste u stanju odgovoriti, to svakako dojavite - na čemu se unaprijed jako zahvaljujem. Prva tri pitanja možete vidjeti na ovoj adresi: "Vlada Na Facebooku Odgovara Što Je I Čija Je Kuna". Ostalih 28 pitanja dostupna su svakome u sklopu dokumenta "Globalna Monetarna Reforma I Transformacija Društva". Srdačan pozdrav :)

 

Dakle Mario i ja početkom listopada sastat ćemo se u Hrvatskoj RadioTeleviziji s djelatnicama tog javnog poduzeća. Ženske će nam tamo dok si rekao keks lijepo uslikati kurac. Radnice HRT-a zatim će se pobrinuti da slike dva penisa, bez ikakvog umjetnog dotjerivanja Photoshopom, postanu dostupne svima diljem Lijepe Naše, putem interneta, televizije, novina, plakata, kalendara, najrazličitijih reklama. Jednom kad su se svi u Hrvatskoj upoznali s naše dvije igračke, a radi se o periodu od otprilike mjesec dana, slijedi direktan TV prijenos završnog spektakla.

Kako bi se izbjegle bilo kakve malverzacije, jer ipak se za sve Hrvatice i sve Hrvate radi o sudbonosnom izboru karte za sreće u jednom pravcu, događaj će nadgledati policajci iz MUP-a i strogo kontrolirati da sve protekne u najboljem redu. 

U odnosu na Pussy Riot, ključ promjena u ovoj kurčevoj akciji koja napominjem nema nikakve veze s akcijama od kurca popularne riječke grupe Let 3, taj je što je za razliku od pičke - kurac održiv! Ujutro kad se probudi, stoji sam od sebe! Direktan TV prijenos zakazan je u 7 sati prvog studenog, kad ćemo se svi vlastitim očima na osnovu vremenskog trajanja prkošenja sili gravitacije, uvjeriti u to koji je od dva kurca održiviji.

Genijalnost akcije Interventni Kurac leži u tome što će bez obzira na kurčevi ishod, nasamarene mase naivaca i u jednom i u drugom slučaju na kraju ipak slasno zajebati nepravedni hrvatski sustav - bilo izborom drugačije valute, bilo selidbom u zdrave ekonomije zdravih sustava.

.

Crom - Free Planet Money, A Choice In The Form Of Alternative Currency That Through Internet And Mobile Banking Is Available To Everyone, Anywhere In The World. Crom - Novac Slobodnog Planeta, Izbor U Obliku Alternativne Valute Koji Je Kroz Internet I Mobilno Bankarstvo Dostupan Svakome, Svugdje U Svijetu. Crom - Denaro Dell Pianeta Libero, Una Scelta In Forma Di Moneta Alternativa Che È Attraverso Internet E Mobile Banking A Disposizione Di Tutti, Ovunque Nel Mondo.Publish Your News

If you are a registered user, you can publish and syndicate your content to the web through this news service.

Crom payment system represents a monetary reform, different way to make the money supply equal to the available supply of goods and services, and a new method to finance the economy without usury. In practise, an ideal opportunity not only for global and local business, but also for movements and projects which promote sustainable natural living, food sovereignty and greater auto-sufficiency, production and consumption of renewable green energy, such as Transition Towns and ecovillages. Crom platni sustav predstavlja monetarnu reformu, drugačiji način da se ponuda novca izjednači s dostupom ponudom roba i usluga, te novu metodu za financiranje gospodarstva bez lihvarenja. U praksi, idealna prilika ne samo za globalne i lokalne tvrtke, već i za pokrete i projekte koji promiču održivo prirodno življenje, prehrambenu suverenost i veću samodostatnost, proizvodnju i potrošnju zelene energije, kao što su u Tranzicijski Gradovi i eko sela. Sistema di pagamento Crom rappresenta una riforma monetaria, modo diverso per livellare l'offerta di moneta con l'offerta di beni e servizi disponibili, e un nuovo metodo per finanziare l'economia senza usura. In pratica, l'occasione ideale non solo per le aziende globali e locali, ma anche per i movimenti e progetti che promuovono la vita naturale sostenibile, sovranità alimentare e una maggiore auto-sufficienza, produzione e consumo di energia verde rinnovabile, come le Città in Transizione e ecovillaggi.    News Categories

.

 Regardless of whether you are the owner of e-shop, small entrepreneurs, worker looking for a housing loan, farmer in financial difficulties or an ordinary consumer who needs to borrow money to buy a new television, Crom Alternative Currency System offers monetary sovereignty and the possibility of life with more democracy and less police, military and lawyers, less taxes and more tourist travels with vehicles that do not pollute the environment, less stress and more free time and going to the restaurant more often... Bez obzira na to jesi li vlasnik elektronske trgovine, mali poduzetnik, radnik u potrazi za stambenim kreditom, farmer u financijskim problemima ili obični potrošač koji treba posuditi novac za kupnju nove televizije, Sustav Alternativne Valute Crom nudi monetarnu suverenost i pruža mogućnost života s više demokracije i manje policije, vojske i advokata, manje poreza i više turističkih putovanja vozilima koja ne zagađuju okoliš, manje stresa i više slobodnog vremena i odlaska u restorane... Non importa se sei il proprietario di un negozio online, piccolo imprenditore, lavoratore in cerca di mutuo per l'acquisto della prima casa, l'agricoltore in difficoltà finanziarie o consumatore che ha bisogno di un prestito di denaro per comprare una televisione nuova, Sistema Di Moneta Alternativa Crom offre la sovranità monetaria e una possibilità di vita con più democrazia e meno polizia, militari e avvocati, meno tasse e più viaggi turistici con veicoli che non inquinano l'ambiente, meno stress e più tempo libero e uscite al ristorante...    Login

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 Tired of financial crisis, public and private debt, high interest rates, increasing inflation, declining purchasing power and excuses? It's a time for a change... something new and completely different... independent monetary and financial system, marketplace and social network - all in one... Umoran od financijskih kriza, javnog i privatnog duga, visokih kamata, porasta inflacije, pada kupovne moći i političkih izvinjenja? Vrijeme je za promjene... nešto novo i sasvim drugačije... neovisni monetarno financijski sustav, tržnica i društvena mreža - sve u jednom... Stanco delle crisi finanziarie, debito pubblico e privato, alti tassi di interesse, inflazione crescente, declino del potere di acquisto e scuse politiche? È ora di cambiare... qualcosa di nuovo e completamente diverso... sistema monetario e finanziario indipendente, mercato e rete sociale - tutto in uno...     Who Is Online?

We have 2199 guests online

Line

nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio Latest Forum Posts