Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News News Dirigirani Život: Gola Istina Hrvatskog MUP-a

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
administrator
User Rating: / 14
PoorBest 

Informiraniji su uvjereni da je monetarna alkemija najprofitabilnija i ujedno najgluplja prevara. Poznati glumac John Wayne izjavio je jednom prilikom kako je ionako zafrknut život još teži što je netko gluplji. Naokolo se širi priča da je situacija beznadna. Navodno se ništa ne može učiniti, izgleda je nemoguće bilo što promijeniti jer se populaciji svašta da podvaliti. Prenesi sutra građanstvu da magarci lete, i mase će odmah navaliti komentirati lete li magarci nisko ili visoko, svađati se je li to dobra ili loša vijest. Da li magarci zaista lete uopće nije upitno budući to tvrde i političari i novine i televizija. 

Neki dan, točnije 10 siječnja ove 2013 godine, imao sam u Puli dogovoren susret s grupom stranih studenata. Mladim istraživačima tom sam prigodom ispred Udruge Crom Alternativna Razmjena dao intervju na temu "Mogućnosti I Limiti Alternativnih, Komplementarnih I Lokalnih Valuta". U sklopu intervjua, Daniela Ruß i Iona Summerson otpratile su me do glavne pulske pošte gdje sam im priredio jedno malo iznenađenje.

Ignorancija neodrživosti suvremene civilizacije rezultirala je teškim posljedicama ekonomske krize što i dalje nezaustavljivo pustoši naš vještački svijet. Čovječanstvo je upravo na prijelazu iz jednog žalosno neprirodnog, u drugo - još tužnije doba. Eru užasno centralizirane globalne društvene zajednice karakteristične po sveopćoj jednolikosti. Opijen besmisljem možda se slučajni čitaoče nećeš s time složiti, no ima onih koji smatraju da u prividno ljudsko postojanje treba udahnuti život.

U prisustvu radoznalih djevojaka s njemačkog "Studienkollegs zu Berlin", plativši opciju potvrde o primitku, Hrvatskom sam MUP-u dakle poslao preporučeno pismo namjera kojeg je ustanoviti golu istinu o dirigiranom umjetnom življenju.

Materijal je javno objavljen i svakome dostupan na sljedećem linku:

Ministarstvu Unutarnjih Poslova Republike Hrvatske: Središnja Banka, Nacionalna Valuta, Parlamentarna Jurisdikcija - Zahtjev Za Hitno Utvrđivanje Činjeničnog Stanja

hGola Istina Hrvatskog MUP-a