Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News News Bruxelles Osniva Fond Za Promicanje Europskog Državljanstva

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
roman
User Rating: / 4
PoorBest 

Dok iz Bruxelles-a stižu pozivi i opomene zemljama članicama za rezanjem troškova na svim frontovima, Europska Unija istovremeno od njih zahtjeva da se isprse sa više novca u svrhu preobraćanja masa na novu državnu religiju i sve dublju integraciju. Naime, osnovan je novi milijunski fond za "razvijanje osjećaja aktivnog Europskog Državljanstva".

Što bi reko Mujo, gdje svrdlo ne može, kreditni novac prolazi ko kroz maslac...

 

Političari općenito, a pogotovo Eurokrati, imaju tendenciju precijenjivanja utjecaja propagande.
Stotine milijuna eura se troše svake godine na pokušavanje uvjeravanja školske djece, studenata, profesionalnih organizacija i nevladinih udruga u vrijednosti i zasluge Euro-federacije, pa ipak na gotovo svakom od veoma rijetkih referenduma što se održavaju u ovoj prevarom nametnutoj društvenoj zajednici koja u mnogo čemu zaudara fašističkim vonjem, pobjeđuje glas "Ne".

Na kraju krajeva, širenje propagande je ipak samo sekundarna funkcija ovih potpora, njihova primarna svrha je pružiti sredstva za život njihovim primateljima, a to oni rade veoma dobro... parazitirajući na radu i znoju žrtava.

Europska Unija? Europsko Državljanstvo?
Zašto da ne? Jedan od uvjeta, budući da to Europsku Središnju Banku ionako ne košta ništa, u prijevodu cijena nula, svima 3500 eura sadašnje kupovne moći - mjesečno, odmah!

 

You need to a flashplayer enabled browser to view this video

You need to a flashplayer enabled browser to view this video

 

Euro Robovi:

 

 

 

Proizvodnja RFID (Radio-frequency identification) mikročipova, integralnog elementa nove generacije njemačkih osobnih iskaznica, počela je nakon što je vlada potpisala desetogodišnji ugovor s proizvođačem čipova NXP iz Nizozemske.
Građani će dobijati nove obvezne osobne iskaznice počevši od prvog studenog ove godine.

Razni organi Njemačkih Vlasti, i tko zna tko još, tako će biti u mogućnosti identificirati osobe na brz i pouzdan način skeniranjem RFID građanske kartice.
Nova iskaznica će sadržavati sve osobne podatke na sigurnosnom čipu kojem se može pristupiti i preko bežične veze, što i je osnovni razlog zbog kojeg su radio signali ove vrste na lošem glasu, radi se o velikoj povredi građanskih sloboda.

Nova njemačka osobna iskaznica će biti multi- funkcionalna, uključujući i mogućnost da se građani identificiraju na internetu pomoću uređaja za čitanje ID kartica u vlastitoj kući. Tako će građani s novom globalnom valutom Novog Svjetskog Poretka, očigledno novcem virtualne umjesto opipljive vrste, moći obavljati online kupovinu, skidati glazbu i filmove, te na primjer direktno komunicirati s državnim uredima on-line.

Nakon uvođenja biometrijskih putovnica na zahtjev Sjedinjenih Američkih Država, ovo je novi korak preko praga globalne farme za uzgoj robova...