Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Alternative News News Bilderberg 2011: 09 - 12 Lipanj, St. Moritz, Švicarska

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
roman

Bilderberg Grupa je jedan od najmisterioznijih i najekskluzivnijih klubova na ovoj planeti. Članovi organizacije Bilderberg su najveći svjetski moćnici. Njihova okupljanja se održavaju pod strogim sigurnosnim mjerama, daleko od znatiželjnih očiju javnosti i štampe. Grupa Bilderberg, najtajnije od tajnih udruženja - sam vrh piramide kontrole nad globalnom populacijom. Ova elitna skupina globalista već decenijama na sastancima iza zatvorenih vrata upravlja svjetskim događajima. Bankari, političari i poslovni ljudi su za mjesto održavanja ovogodišnje konferencije izabrali St. Moritz u Švicarskoj.

You need to a flashplayer enabled browser to view this video

 

Bilderberg 2011: 09 - 12 Lipanj, St. Moritz, Švicarska. Što očekivati nakon skore Konferencije Bilderberg? Još veći ekonomski kaos i povećanje poreza. Drugim riječima, nacije na koljenima... Međunarodni Monetarni Fond, Ujedinjeni Narodi, Svjetska Trgovačka Organizacija, Federalne Rezerve, Europska Središnja Banka i ostale centralne banke su ustanove s licencom za krađu s koje se javnosti odvraća pozornost medijskim spektaklima poput terorizma. Ništa nije kao što se čini da izgleda.

Grupa Bilderberg je na dobrom putu prema ostvarenju konačnog cilja: doslovni prijevod slogana s ulaza u nacističke koncentracione logore "Arbeit Macht Frei - Rad Oslobađa". Novac izdan kao dug je osnovni alat koji se koristi u tu svrhu, a ulogu Gestapoa u transformaciji Slobodnog Planeta u Globalni Zatvor, takozvani Novi Svjetski Poredak - igraju financijske institucije. Mentalitet s kojim ovdje imamo posla u potpunosti odgovara onom iz Orwellove 1984: oduzimanje monetarne suverenosti narodima svijeta i uspostavljanje globalne financijske, političke, medijske i kulturne diktature. Grupa Bilderberg - kratko i jasno: apsolutna kontrola nad svakim aspektom postojanja i aktivnostima društvenog života u bilo kojem uglu ovog globusa.

 

You need to a flashplayer enabled browser to view this video

 

Vijesti i informacije vezane za Bilderberg 2011 možete pratiti ovdje:

St. Moritz Switzerland: Bilderberg 2011 Coverage