Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum Recent Topics
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
5 Topics
  • Page:
  • 1

Latest messages

emo
Račun i poštanski žig na koverti nepobitan su dokaz činjenice kako je Obavijest adresirana na “Poštanski ured 52100 PULA, Danteov Trg 4, 52100 Pula” Istome uredno uručena 19.04.2017 rano ujutro u 7,33h.(klikni na sliku za veću sliku)


=========================================
=========================================


Aljoša iz obitelji Đurić
Email: aljosa(at)cromalternativemoney.org
Srijeda, 19 travnja 2017

Hrvatska Pošta
Poštanski ured 52100 PULA

Danteov Trg 4
52100 PulaObavijest o fatalnoj grešci na liniji Pošiljatelj - Primatelj preporučene pošiljke


- OBAVIJEST PRINCIPALU JE OBAVIJEST AGENTU,
OBAVIJEST AGENTU JE OBAVIJEST PRINCIPALU -

- OBAVIJEST ZASTUPNIKU JE OBAVIJEST ZASTUPANOME,
OBAVIJEST ZASTUPANOME JE OBAVIJEST ZASTUPNIKU -

- OBAVIJEST PREDSTAVNIKU JE OBAVIJEST PREDSTAVLJANOME,
OBAVIJEST PREDSTAVLJANOME JE OBAVIJEST PREDSTAVNIKU -Poštovani,
zamoljeni ste ovaj Dokument u cijelosti pažljivo pročitati. Radi se o Obavijesti koja vas na uredan način korektno informira o svim u njoj napisanim detaljima. Obavijest znači točno ono što se njome kaže.

Jučer kasno popodne 18.04.2017 moj je otac u njegovom poštanskom sandučiću pronašao preporučenu pošiljku br. RC658311855HR čiji je Pošiljatelj tzv. "MINISTARSTVO UNUTARNJIH POSLOVA - POLICIJSKA UPRAVA ISTARSKA", a čiji bi Primatelj trebao biti tzv. OSOBA REPUBLIKE HRVATSKE "Đurić Aljoša, Viška XX, 52100 Pula".

Kao što se i sami možete uvjeriti donjom slikom, na navedenom poštanskom sandučiću nigdje ne stoji Aljoša Đurić:Nadalje, na navedenoj preporučenoj pošiljci br. RC658311855HR velikim slovima stoji “URUČITI OSOBNO PRIMATELJU”:(klikni na sliku za veću sliku)


Provjerom putem web stranice “Praćenje pošiljaka - unutarnji promet - Hrvatska pošta” ustanovio sam kako uprkos tome što je takvo što apsolutno nemoguće, uz tu pošiljku stoji da je 18.04.2017 navodno uredno uručena Primatelju:Naime virtualno postojanje tzv. OSOBE REPUBLIKE HRVATSKE "ĐURIĆ ALJOŠA, Viška XX, 52100 Pula" te svih ostalih neživih izmišljotina što sugestivno pretendiraju biti orginalni ja - slobodan suvereni čovjek Aljoša iz obitelji Đurić, uredno sam i definitivno poništio u listopadu 2013 godine, o čemu su brojnim Obavijestima (uredno dostavljenim putem preporučenih poštanskih pošiljki) korektno informirani najviši tzv. domaći i međunarodni političko-pravni te monetarno-financijski institucionalni autoriteti

primjer:
cromalternativemoney.org/index.php/en/me...ublike-hrvatske.html

Posljedično, time je totalno neostvarljivo da je Primatelj preporučene pošiljke br. RC658311855HR ikako mogao istu u ruke primiti a kamoli vlastoručno potpisati njeno uredno uručenje.
Iz navedenih razloga stoga od Vas zahtjevam da što prije, a u roku od najdulje 4 kalendarska dana od datuma primitka ove Obavijesti, ispravite počinjenu pogrešku o kojoj ste ovim putem pravodobno korektno informirani.
Ukoliko nakon isteka tog vremenskog roka, na web stranici “Praćenje pošiljaka - unutarnji promet - Hrvatska pošta” eventualno primjetim kako greška nije ispravljena, u svrhu zaštite mojih interesa i općenito vlastitog života hitno ću poduzeti adekvatne protumjere, što prije sveg ostalog podrazumijeva pokretanje Tužbe između ostalog i zbog krivotvorenja činjeničnog stanja.

Preporučenu pošiljku br. RC658311855HR uredno vam predajem neotvorenu, a vaša je nesporna obveza vratiti je Pošiljatelju uz naznaku da nije mogla biti uručena Primatelju.

Osim preporučene pošiljke br. RC658311855HR, ovoj Obavijesti također prilažem nedavno izdani službeni Sudski Dokument kao dokaz da između mene i Pošiljatelja postoji valjani Ugovor na temelju kojeg sam protiv ljudi u funkciji njegovih tzv. Agenata pokrenuo Tužbu pri isključivo jedinom za to nadležnom Sudu - između ostalog upravo zbog pokušaja pretvaranja me u nepostojeću tzv. OSOBU RH "ĐURIĆ ALJOŠA, Viška 14, 52100 Pula".

Ova Obavijest sastavljena je u dva istovjetno
punovaljana primjerka, jedan za Primatelja i jedan za Pošiljatelja.

U dobroj vjeri i s pridržanim svim neotuđivim Prirodnim pravima.


Planeta Zemlja, 19 travanj 2017
Aljoša iz obitelji Đurić
P R I L O G
(klikni na sliku za veću sliku)
Bankrot Hrvatske: Ko ...
emo
Srijeda 12 travnja 2017.
Malo prije, cirka oko 17,15h, zazvonio je parlafon u obiteljskom gnijezdu mojih roditelja. 'POLICIJA' traži 'OSOBU ALJOŠA ĐURIĆ - Viška ulica br. XX'. Rekao sam na parlafon kako nisam taj kojeg traže te kako traženi uopće i ne postoji. Nisam htio otvoriti vrata od zgrade. Izašao sam na prozor pitati tj. vidjeti tko zvoni, međutim taj se netko nije htio pokazati na vidjelo.

Nakon toga zazvonilo je zvonce na vratima obiteljskog gnijezda mojih roditelja. Relativno mlada djevojka u uniformi tzv. HRVATSKE POLICIJE opet će: "POLICIJA traži OSOBU ALJOŠA ĐURIĆ - Viška ulica br. XX." Ponovio sam kako nisam taj kojeg traže te kako traženi uopće i ne postoji. Na upit tko sam, upitao sam tko pita i dobio odgovor "POLICIJA". Zatražio sam od relativno mlade djevojke u uniformi tzv. HRVATSKE POLICIJE da mi pokaže službenu iskaznicu, no ona je to odbila. Potom sam joj pokazao Rješenje o Nadležnosti Arbitražnog Suda Pravde u mojoj Tužbi protiv tri čovjeka na tzv. funkciji HRVATSKIH POLICAJACA, na kojoj jasno stoji 'Aljoša iz obitelji Đurić - planeta Zemlja' i iz koje je jasno vidljivo da između mene i njih što me u zadnje vrijeme često malteriraju postoji valjani Ugovor. Nakon toga Relativno mlada djevojka u uniformi tzv. HRVATSKE POLICIJE brzinski je otišla negodujući nešto sama sebi u bradu.(klikni na sliku za veću sliku)
Bankrot Hrvatske: Ko ...
emo
Zašto Ne Idem U Pulski Rojc Na Tribinu "Art in the Punk Years"


U četvrtak 06 travnja 2017 u Puli će se u sklopu izložbe "In an Empty Square in the Heart of the City" održati u Dnevnom boravku Rojca tribina pod nazivom "Art in Punk Years".

Sama izložba "In an Empty Square in the Heart of the City" dočarava kako je Punk groznica krajem 1970-ih utjecala na poznate umjetnike, autore, fotografe i dizajnere. Autor koncepta izložbe Marko Vojnić ujedno je i jedan od govornika na tribini. Na tribinu će između ostalih izaći i stari punker Damir Martinović Mrle (nekad član Termita a danas grupe Let 3) te Davor Kliman i Denis Sardoz iz pulske Škole primjenjenih umjetnosti. Organizatori navode kako će u sklopu razgovora o temi izložbe poseban naglasak biti stavljen na lokalnu Punk scenu. Moderator tribine je Vedran Unukić.

Kad se spomene Punk, onda je prva slika koja pada na pamet ono veliko slovo "A" što stoji za Anarhiju.Punk se uglavnom definira kao slobodan izraz i rušenje društvenih granica odnosno lažnog morala i trulog sustava. Jednom riječju ili ti kratko i kristalno jasno, Punk je bunt, Punk je revolt.Uz Punk naravno nezaobilazno dolazi i tzv. "pozerstvo". Iako smatram da ga ne treba posebno objašnjavati, jedan konkretan primjer pozerstva svakako ću navesti...

Napominjući kako je Lemmy Kilmister uvijek debelo naglašavao da Motorhead praše rokenrol a ne nikakav punk ili metal i tome sličnopodsjetio bih na umjetnost top-nivoa koja u sebi nosi više Punka nego što mu se ijedan Punk bend ikad uspio i približiti a kamoli dostići:We don't need no education,
We don't need no thought control,
Teachers leave them kids alone,
Hey! Teachers! Leave them kids alone,
All in all it's just another brick in the wall.


Nije li pravi apsurd da je s jedne strane Istarska Županija temeljena na antifašizmu kojim se diči i ponosi, dok je s druge strane u toj istoj Istarskoj Županiji zabranjeno djelovati antifašistički?!?

Prije cirka mjesec dana prisustvovao sam u dvorani Središnje knjižnice Pula predstavljanju završnog romana Pulske trilogije "Priča o Edipu" - autora Elvira Tominića. Pošto se sve vrtilo oko Pule i naročito zbog toga što se cijela priča u jednom trenutku koncentrirala em na onu nezaboravnu revolucionarnu ludu Pulu em na danas kompletni nestanak u njoj heroja uglavnom holivudskog tipa, zamolio sam da mi se dozvoli postaviti dva pitanja. Prvo sam u odnosu na nezaboravnu revolucionarnu ludu Pulu rekao kako od svog tog već decenijama dugog buntovanja glazbovanjem još uvijek ne znam za ijednu jedinu čak i najminimalniju svrhu revolta ostvarenu u praksi odnosno u stvarnom životu, a Elvir Tominić mi je potvrdio kako se s istime apsolutno slaže. Potom sam u odnosu na danas kompletni nestanak u njoj heroja uglavnom holivudskog tipa upitao prisutne je li itko vidio ili barem čuo za totalno nesvakidašnjeg Suverenog Čovjeka koji se u posljednje vrijeme tuda muva: nitko ništa ni čuo ni vidio:Slično iznad spomenutom primjeru kontradikcije vezane za Istarsku Županiju i antifašizam, ako na jednom mjestu slaviš Punk i pjevaš Punk, dok u isto vrijeme na tom istom mjestu ne dopuštaš odvijanje Punka samog po sebi, onda to nije ništa drugo doli čisto i jasno pozerstvo te ujedno razlog zbog kog najvjerojatnije više nikad ne budem zakoračio u Dnevni boravak Rojca. Naime prije par mjeseci Dnevni boravak Rojca dao nam je odbijenicu kad smo u tom prostoru pokušali organizirati predstavljanje knjige “Kontrola Uma U Pravnom Sistemu”. Motive uopće nije teško odgonetnuti budući su lako shvatljivi iz samog naslova knjige:Umjesto pulske tribine "Art in Punk Years", živim ljudima od srca preporučujem jedan potpuno drugačiji i puno vredniji Punk - samo dva dana kasnije, popodne u subotu 08 travnja u Pazinu, Istrakon:

- Život u digitalnom kavezu, nesvjesni robovi 21 stoljeća;
- Virtualna pravna (ne)stvarnost, svijet živih mrtvaca.

www.albus.hr/hr/
Zašto Ne Idem U Puls ...
emo
Ako Dokument "Predložak Ugovora: Arbitraža Pri Ugovorenom Nadležnom Arbitražnom Sudu" smatraš interesantnim i/ili ti je korisno poslužio, zamoljen si informirati o tome svoje prijatelje i poznanike te bilo gdje na Internetu postaviti sljedeći link:
cromalternativemoney.org/index.php/en/media/news

Važne napomene:
- pet primjeraka Dokumenta poslati svakom Primatelju pojedinačno, a šesti (također obavezno vlastoručno potpisan) ostaje Pošiljatelju;
- svih 5 pisama obavezno poslati preporučeno s povratnicom;
- dostavu pisama obavezno kontrolirati i putem stranice "Praćenje pošiljaka - unutarnji promet - Hrvatska pošta" te rezultate uslikati;
- vlastito ime i prezime niti na samim Dokumentima niti na poštanskim obrascima ni slučajno ne pisati velikim štampanim slovima.Pošiljatelj:

Izmišljeni Marko Marković
Ulica br. XX
00000 Grad

Primatelji:

Republika Hrvatska
Trg Svetog Marka 2
10000 Zagreb

Vlada Republike Hrvatske
Trg svetog Marka 2
10000 Zagreb

Hrvatski Sabor
Trg svetog Marka 6
10000 Zagreb

Predsjednik Republike Hrvatske
Ured Predsjednika Republike Hrvatske
Pantovčak 241
10000 Zagreb

Ministarstvo Financija Republike Hrvatske
Katančićeva 5
10000 Zagreb


OBAVIJEST O ODREĐIVANJU SUDSKE NADLEŽNOSTI


- OBAVIJEST PRINCIPALU JE OBAVIJEST AGENTU,
OBAVIJEST AGENTU JE OBAVIJEST PRINCIPALU -

- OBAVIJEST ZASTUPNIKU JE OBAVIJEST ZASTUPANOME,
OBAVIJEST ZASTUPANOME JE OBAVIJEST ZASTUPNIKU -

- OBAVIJEST PREDSTAVNIKU JE OBAVIJEST PREDSTAVLJANOME,
OBAVIJEST PREDSTAVLJANOME JE OBAVIJEST PREDSTAVNIKU -Dragi ‘Republika Hrvatska’, ‘Vlada Republike Hrvatske’, ‘Hrvatski Sabor’, ‘Predsjednik Republike Hrvatske’ i ‘Ministarstvo Financija Republike Hrvatske’, zamoljeni ste ovaj Dokument u cijelosti pažljivo pročitati. Radi se o Obavijesti koja vas na korektan način informira o svim u njoj sadržanim detaljima. Obavijest znači točno ono što se njome kaže.

Kategorički odbijajući da pred ikojim i svakim Zakonom budem uziman za tzv. “OSOBU”, što je moje neotuđivo intrizično Prirodno Pravo garantirano mi također i Člankom 6 ‘Opće Deklaracije Ujedinjenih Naroda O Pravima Čovjeka’, ja čovjek Marko Marković ovim putem uredno dajem na znanje svim Adresiranim i ostalim povezanim Interesnim Stranama kako po pitanju Nadležnosti u rješavanju svih postojećih i eventualnih budućih problematika u našim međusobnim odnosima - svjesno i dragovoljno Nadležnim određujem isključivo ‘Arbitražni Sud Pravde Udruge Čovjek’ (PP 77, 10001 Zagreb).
Debelo naglašavam kako se istime posljedično isključuje svaka i ikoja mogućnost ikakve eventualne nadležnosti bilo kog Državnog Suda nada mnom. Naime činjenica stoji da za razliku od Državnih Sudova Arbitražni Sudovi ne moraju suditi prema Državnim Zakonima, već su to slobodni činiti prema pravdi, poštenju, moralu i slično.

Posebno ističem: ukoliko se u razumnom prekluzivnom roku od 8 (osam) kalendarskih dana nakon dostave vam ove Obavijesti eventualno ne izjasnite pisanim putem o sadržaju Iste (dostavljanjem mi vlastoručno potpisanog odgovora), nakon isteka tog vremenskog perioda po svim efektima ima se za smatrati uspostavljanje Ugovornog Arbitražnog Odnosa.

Ovim vas putem ujedno korektno obavještavam o mojim vlastitim Općim Uvjetima Poslovanja:

*
moje je vrijeme samo moje i jedino ja imam isključivo Pravo njime raspolagati po mojoj vlastitoj slobodnoj volji. Moje je Pravo moje vrijeme drugima naplatiti po cijeni od 50.000,00 HRK na sat;

*
isto tako, moje je Pravo naplatiti po cijeni od 1.000.000,00 HRK svako nanošenje mi ozljeda i fizičke boli;

*
svaki pristup imovini čiji sam legitimni privatni vlasnik i bilo kakvo korištenje bilo kojih njenih svojstava, učinjeni bez mog prethodnog pisanog ovlaštenja, rezultirat će terećenjem svakog pojedinačnog kršitelja mira u iznosu od 4.000,00 HRK kuna.Ova Obavijest sastavljena je u šest istovjetno punovaljanih
primjeraka, pet za Primatelje i jedan za Pošiljatelja.


Mjesto, datum
Marko Marković

______________
Predložak Ugovora: A ...
emo
Ako Dokument "Predložak Žalbe: Efikasna Obrana Od Raznih Prekršajnih Kazni" smatraš interesantnim i/ili ti je korisno poslužio, zamoljen si informirati o tome svoje prijatelje i poznanike te bilo gdje na Internetu postaviti sljedeći link:
cromalternativemoney.org/index.php/en/media/news

Važne napomene:
- dva primjerka Dokumenta obavezno poslati Primatelju u zadanom roku, a treći (također obavezno vlastoručno potpisan) ostaje Pošiljatelju;
- Dokumentaciji obavezno priložiti kopiju zaprimljene papirologije (primjerice Uplatnica, Sudsko Rješenje...)
- pismo obavezno poslati preporučeno s povratnicom;
- dostavu pisma obavezno kontrolirati i putem stranice "Praćenje pošiljaka - unutarnji promet - Hrvatska pošta" te rezultat uslikati;
- vlastito ime i prezime niti na samim Dokumentima niti na poštanskim obrascima ni slučajno ne pisati velikim štampanim slovima.Izmišljeni Marko Marković
Ulica br. XX
00000 Grad

Točan Naziv Primatelja
Ulica br. XX
00000 Grad


OBAVIJEST O ČINJENIČNOM STANJU I ZAHTJEVU ZA RAZJAŠNJENJEM


Poštovani,
podsjećajući u odnosu na Dokumentaciju - uručenu mi XX.XX.2017 (vidi Prilog br. 1) - kako je istina definirana kao jedinstveno stvarno stanje stvari o kojem je svaka debata suvišna, te kako je Spor definiran kao kontroverzija odnosno tvrdnja jedne Strane nasuprot tvrdnji druge Strane, napominjem sljedeće neupitne činjenice:

*
fikcije nisu sposobne razmišljati, niti išta tvrditi ili se potpisivati. Samo je čovjek sposoban iznijeti provjerljivu tvrdnju protiv drugog čovjeka. Bez neoborivih dokaza o točnosti tvrdnje, svaka i bilo koja tvrdnja obična je pretpostavka odnosno puko nagađanje i ništa više od toga.


U odnosu na sadržaj uručene mi Dokumentacije tj. nečiji opis svega onog što se dogodilo tog dana u navedeno vrijeme, iznosim sljedeće činjenično stanje:

*
ja čovjek Marko Marković apsolutno ničime nisam prekršio mir. Ništa nisam ukrao, nikoga nisam slagao ili prevario, nikome nisam učinio ništa nažao niti sam ikoga ozlijedio a kamoli ubio. Kratko i kristalno jasno, mojim vlastitim djelovanjem nikome nisam prouzročio nikakvu materijalnu ili bilo koju drugu štetu.


Budući da se u uručenoj mi Dokumentaciji traži da unutar određenog vremenskog perioda nekome platim određeni (za mene poprilično visok) novčani iznos, naglašavam kako ću to spremno učiniti čim mi, i to u razumnom roku ne duljem od maksimalno 8 kalendarskih dana po primitku ove Obavijesti, korektno dostavite određene esencijalne informacije. Naime pošto su mi bez apsolutno nužnog poznavanja tih stvari ključni detalji potpuno neshvatljivi, bio bi to pravi apsurd bez presedana suludo me obvezivati platiti štetu koja bilo da je prije svega nepostojeća ili da je uopće nisam ja počinio. Stoga:

*
ukoliko eventualno postoji nečija takva tvrdnja, tko je onda točno i precizno čovjek koji pod punom osobnom odgovornošću vlastoručnim potpisom tvrdi da sam datog dana u dato vrijeme mojim djelovanjem nekome navodno nanio nekakvu štetu;

*
tko je točno i precizno čovjek kojemu sam datog dana u dato vrijeme mojim djelovanjem navodno nanio nekakvu štetu;

*
koja je točno i precizno šteta koju sam datog dana u dato vrijeme navodno nanio datom čovjeku;

*
koji nepobitni dokazi stoje iza tvrdnje da je navodna šteta uopće počinjena i da sam ja navodni počinitelj;

*
tko je točno i precizno čovjek koji će navodno biti oštećen ukoliko ja eventualno ne platim traženi iznos?Iskreno i u dobroj vjeri, bez predrasuda,
s pridržanim svim Prirodnim Pravima.

Ova Obavijest sastavljena je u tri istovjetno punovaljana
primjerka, dva za Primatelja i jedan za Pošiljatelja.


Mjesto, datum
Marko Marković

______________PRILOG BR. 1
Predložak Žalbe: Efi ...
5 Topics
  • Page:
  • 1

Who is online

In total there are 406 users Online  ::  0 Members and 406 Guests 
Legend ::   Site Administrator Global Moderator Moderator User Guest
  • Total Messages: 2885 | Total Subjects: 1066
  • Total Sections: 5 | Total Categories: 105
  • Today Open: 0 | Yesterday Open: 0
  • Today Total Answer: 0 | Yesterday Total Answer: 0
Time to create page: 0.23 seconds