Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum Recent Topics
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
2 Topics
  • Page:
  • 1

Latest messages

emo
Jednog dana iskrsne među globalnim građanstvom iznimno važan posao kojeg treba uraditi.
Od svake je osobe zatraženo da ga obavi.
Svi su bili uvjereni da će ga netko učiniti.
Iako je svako za to bio sposoban, posao međutim nitko nije obavio.
Neki su se veoma naljutili jer, pobogu, bijaše to posao sviju njih.
Svi su smatrali da to može bilo tko, ali nikome nije sinulo da svi neće biti ti koji će posao obaviti.
Sad na kraju svi krive nekoga zato što nitko nije učinio ono što je bilo tko trebao.
AgroTurizam Farma Vi ...
emo
Prekjučer sam na Facebooku naletio na poziv kojeg je javnosti, u vezi sa sramotnim nepravednim deložacijama, uputio moj stari kompa Pitzek K. Bijažić:

Informiran sam da nažalost paraziti,sotone i ljige od bankara počinju pomalo izbacivat naše jadne Puležane....načuo sam prva deložacija u Puli u 9 mjesecu.
Puležani,Puljani i svi oni koji se osječaju kao dio ovog grada,stanimo odmah našim tjelima protiv tih masonskih krpelja i zgazimo ih.
Samo zajedno ne mogu nam ništa.
ŽIVI ZID vas sve očekuje.DOBRODOŠLI STE!!!!!


U zadnjih nekoliko mjeseci pogledao sam dosta video snimaka na kojima se članovi organizacije "Živi Zid" bore protiv bankarskih deložacija, i veoma cijenim to što rade.

Ako u neko skoro, dogledno vrijeme, slučajno i dođe do nekakve radikalne pozitivne globalne promjene bazirane na kolektivnom osvještenju, onda je takva promjena naravno više nego dobrodošla. Ovo "ako" je međutim skroz isključeno iz načina na koji sam se odlučio odazvati Pitzekovom pozivu. Naime "ako" večeras nekakav malo veći meteor spizdi ovu planetu, onda je svako planiranje sutrašnjeg jutra krajnje besmisleno.

Stoga se, po mom osobnom razmišljanju, bankarskim i općenito deložacijama moguće suprotstaviti na dva načina.
Prvi od njih je nepobitno dokazati da je navodni dug u cijelosti lažan. To sam na primjer ja učinio, tako što sam najprije banci poslao Obavijest o zahtjevu za razjašnjenjem ključnih ugovornih nejasnoća, a zatim sam na osnovu neispunjavanja spomenutog zahtjeva i banci i talijanskim karabinjerima poslao Obavijest o apsolutnoj ništavnosti navodnog kreditnog ugovora.

Jučer, to jest u nedjelju 3 kolovoza 2014, otišao sam u "Rojc" susresti se s ekipom iz "Živog Zida" i predložiti im nešto skroz na skroz drugačije: Postaviti se prema bankarskim i općenito svim deložacijama bez ikakvog fizičkog i političkog otpora, u potpunosti prihvaćajući pravila te prljave igre.
Kao čovjek bogatiji od Bill Gates-a, u mogućnosti sam (vidi link: Slobodan Suvereni Čovjek - Obavijest O Bankrotu Republike Hrvatske) te voljan i spreman isplatiti (po prethodnom dogovoru) dugove nesretnih i prevarenih, ako ne prema svim a ono sigurno prema većini banaka, isto kao i njihove dugove prema svim državnim tvrtkama i tijelima, te dugove prema čitavom spektru raznoraznih privatnih firmi.
Tu međutim priči nije kraj.
Isplatu tuđih dugovanja bih obavio po sistemu prebijanja dugova. Prosto i lako shvatljivo rečeno, nesretnikov dug ja dakle isplaćujem dugovanjem određene banke, države ili neke tvrtke prema meni. Stvar legitimna i čista ko suza. Upravo tu sad dolazi šlag na vrhu torte. Kad netko ne plaća vlastite dugove, onda kao što to svakog dana gledamo, slijede ovrha, deložacija... Draga ekipo iz "Živog Zida", budući da dugovi i države i banaka i raznoraznih tvrtki prema meni, u najvećem broju slučajeva astonomski prevazilaze iznose potrebne za prebijanje dugovanja nesretnih ljudi koje pokušavate zaštiti - što mislite o tome da se, počevši od sutra ujutro, s borbe protiv ovrha i deložacija preorijentirate ni manje ni više, nevjerojatno ali istinito, na njihovo izvršavanje

U vezi s ovim prijedlogom, naravno da bi s moje strane kapnula i neka pristojna donacija za "Živi Zid".

U očekivanju vašeg odgovora, lijep pozdrav
Aljoša iz obitelji Đurić
AgroTurizam Farma Vi ...
2 Topics
  • Page:
  • 1

Who is online

In total there are 366 users Online  ::  0 Members and 366 Guests 
Legend ::   Site Administrator Global Moderator Moderator User Guest
  • Total Messages: 2698 | Total Subjects: 1039
  • Total Sections: 5 | Total Categories: 105
  • Today Open: 0 | Yesterday Open: 0
  • Today Total Answer: 0 | Yesterday Total Answer: 0
Time to create page: 0.14 seconds