Pozdravljam,
Ovo je drugi put da se javljam, prvo moram kritikovati web developera jer moj račun nikako nije ok, neće da se logira svaki put i me automtski izbaci nakon nekog vremen(bezveze).
Znači da bi sve krenulo prvo stranicu treba riješiti..
Ok ideja je odlična, ustvari situacija u svijetu će se vrlo brzo mjenjati na lakši ili teži način to ćemo vidjeti. Činjenica je da su pohlepni previše uzeli maha i da sve stoji zbog njih, ljudi umiru od gladi itd, čitav svijet je u nekoj izmišljenoj krizi, samo zbog njihove zafrkancije..
Eh nova neovisna valuta je jedno od riješenja jer jednostavno treba prekinuti onu igru monopola a započeti novu, puno je raznih poreza nameta itd, političari su većinom bezobrazni i ljude uvlače samo u još veću krizu iako su svjesni svega što se dešava...
Da nebi upadali previše u oči ljudima koji bi mogli spriječiti ovako nešto trebali bi krenuti sa nekim načinom koji je efikasan za ljude a da opet nije previše upadljiv, znači poenta je da masa treba prepoznati to prije nego je prepozna neko ko može sve ovo ugasiti...
Spominjali ste da imate majonezu, nemate selame, ili krhuha imate a nema paštete.. mislim da za to imam jednu ideju sa kojm možete probiti led.
Naime ja sam nezaposlen a čitav radni vijek se bavimnekom trgovinom, u zadnje vrijeme dosta prodajem stvari na lokalnom oglasniku, preprodajem itd. Situacija je katastrofalna u zadnje vrijeme i bez obzira koliko ima ponude i potražnje nestaje keša i teško je trgovati. Ljudi pare čuvaju samo za osnovne stvari. Ljudi puno nude kompenzaciju, zamjenu itd, znači auto za usluge građevinske, ili neke druge, ili npr auto za motor, mobitel za motor, ljudi samo mjenjaju... uglavnom do 90% trgovine na stranici se odvija samo ako je moguća zamjena.
Eh Za vašu ideju upravo moje iskustvo mi je dalo ideju da na ovakvoj stranici bi odlično bilo da pokrenemo valutu koja se korsiti tu, oglasnik je tipa njuskalo.hr, znači ima svega i svašta, kad bi postojala neka valuta i kurs (npr 1/1) sa domaćom valutom to je ok, jer tako bi mogli kupiti od hrane, kućnih potreba do raznih usluga itd... ovdje je
www.pik.ba
Znači jedan oglasnik je odlična ideja za vas, tu se može krenuti sa cirkulisanjem keša i nakon nekog vremena istražiti prednosti i mane...
Lijep Pozdrav...