Za dan-dva ćemo instalirati najnoviju verizju softwera, naravno potpuno čistu.
Osim izgradnje samog sustava, trebat će to sve i kustomizirati po našim potrebama.
Moram sve dobro proučiti jer ima dosta novih mogućnosti.
Po slobodnoj procjeni, mislim da će to biti gotovo za jedno mjesec dana.
Čim malo posložim sistem, zainteresiranim Cromovcima šaljem lozinke - pa zajedno to testiramo, predlažemo, kritiziramo, prilagođavamo...
Članove sam mislio ovako razvrstati:
- Man, Company, Organization, Virtual Community.
Status: Verified Member, Non-Verified Member (odnosi se na ono što smo pričali o registraciji, kontroli lažnih profila i uplati od par eura preko banke).
Što se tiče mjenjačnice, euro ili dolar u crom nema frke. Malo je škakljivo crom u euro ili dolar, ali bi mjenjačnica u tom smislu mogla poslovati po principu: u mogućnosti smo mijenjati samo onoliko koliko postoji raspoloživih sredstava. Znači ako na računu imamo nula eura/dolara, onda je zamjena croma u te valute nemoguća...
Morat ćemo napraviti i nekoliko vrsta ozbiljnih ugovora za razne funkcije koje će biti omogućene, i slične stvari...
Teuta je predložila pregledniju tržnicu.
S tim se slažem i to ćemo srediti.
Mislim da su kategorije ok, a da ima previše podkategorija.
Tko želi, može ovdje na forumu predložiti listu kategorija i podkategorija (na engleskom jeziku).
Isto vrijedi i za listu "Business sector" koju možete vidjeti na stranici za registraciju u aktualni sustav alternativne valute:
cromland.cromalternativemoney.org