Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Forum
Welcome, Guest
Username Password: Remember me
  • Page:
  • 1

TOPIC: Kontrolom uma do savršenog vojnika

Kontrolom uma do savršenog vojnika 9 years, 5 months ago #1521

  • teknik
  • OFFLINE
  • Platinum Boarder
  • Posts: 535
  • Karma: 0
Kontrolom uma do savršenog vojnika

Javno, 04.04.2008

Zemlje članice NATO-a primjenjivale su metode kontrole uma još osamdesetih godina prošlog stoljeća.


Ljudski um oduvijek se pokušava shvatiti, a s obzirom da prosječan čovjek koristi svega 10 posto mozga, vlastitu svijest ne možemo kontrolirati. No, što ako postoje oni koji mogu kontrolirati sve umove na ovome svijetu i manipulirati svakim pojedincem? Iako ovo zvuči kao isječak iz znanstveno fantastičnog filma, postoje zapisi o istraživanjima i eksperimentiranjima s ljudskim umom. U današnje vrijeme metoda kontrole uma ima sve više.

U vojnim krugovima navodno se već godinama primjenjuju različite metode kontrole uma, a Pentagon je prošle godine najavio kako će svojim vojnicima ugraditi u mozak mikročipove veličine zrna riže kako bi navodno mogli pratiti njihovo zdravstveno stanje. Vojnici strahuju da bi ti čipovi, koji bi nadzirali vitalne znakove 24 sata dnevno, mogli ugroziti njihovu privatnost i staviti ih pod nadzor i onda kad nisu na dužnosti.

Savršeni vojnik ne bi bio ni svjestan svojih postupaka

Osobom kojoj je ugrađen čip može se manipulirati na različite načine, ponašanje se može promijeniti u potpunosti pa tako objekt koji se kontrolira može od potpuno smirenog postati agresivan, mogu se čitati misli, djelovati na snove. Time se otvaraju vrata za nove mogućnosti u oružanim sukobima, situacijama s taocima i teroristima, mogu se razviti nova oružja kojima se mogu kontrolirati protivnici.

Američki vojnici kao ubojiti strojevi bez morala?

Zastrašujuće je što se svi ti procesi odvijaju bez znanja osobe kojom se manipulira. Na taj način može se stvoriti savršeni cyber-vojnik, a ta se tajna tehnologija, prema izvorima američkih nevladinih udruga i svjedočenju psihijatara, koristila u vojnim krugovima u zemljama članicama NATO-a još od 1980. godine bez ikakvog znanja javnosti, a dostupnih podataka i danas ima jako malo.CIA uništavala dokaze o eksperimentima

Dr. Gottlieb bio je CIA-in biokemičar koji je predvodio MK-ULTRA, program kontrole uma na vrhuncu hladnog rata. Taj je program završen 1964. godine, ali je uslijedio nastavak pod imenom MK-SEARCH, usavršena verzija početno zamišljenog programa. Izvještaj o MK-ULTRA napravljen je 1994. godine, a sadržavao je informacije o eksperimentiranju uz primjenu droga, lijekova i mikrovalova, no CIA je na žalost uništila većinu spisa. Pokusi su se vršili bez znanja objekata.

Kako je CIA stvarala superšpijune

Još 1948. godine Norbert Weiner objavio je knjigu Kibernetika, gdje je dobro razradio teoriju kontrole ljudskog uma, koja u to vrijeme nije bila još toliko razvijena. Pokrenulo se pitanje slobode čovjeka i zaštite privatnosti, a istraživanja su bila prikrivena velom tajne. Ono malo informacija, koje su uspjele procuriti u medije izazivale su strah i nevjericu.

Bebama ugrađivali elektrode u mozak

Takve su se metode koristile navodno zbog poboljšanja ljudskog ponašanja, a još davne 1946. godine Amerikanci su bebama su se ugrađivale elektrode u mozak bez znanja njihovih roditelja. Ljudsko biće kojemu je prilikom rođenja ugrađen mikročip moglo bi se kontrolirati do kraja života. Za pokuse su poslužili vojnici, mentalni bolesnici, zatvorenici i hendikepirana djeca.

O planovima masovnog kontroliranja diskusije su počele u tajnosti prije nekoliko desetljeća u SAD-u, a 1973. švedski ministar Olof Palme dao je prvu službenu dozvolu da se ugrade implantanti zatvorenicima. Teoretski, kad se mikročip veličine 5 mikromilimetara ugradi u živac oka, može se dobiti detaljan ispis najintimnijih osjećaja i fizičkih osjeta osobe u koju je implantat ugrađen, a ti se impulsi mogu vratiti natrag u živčani sustav.

Sugestija i psiholoških reakcija osoba nije svjesna

Zdrava osoba na taj način može dobivati poruke koje izazivaju halucinacije, noćne more, a mogu se proizvesti i različiti glasovi koji mogu sugerirati na različite akcije i psihološka usmjeravanja. Podaci koje tijelo prima iz vanjskih izvora, kao na primjer elektromagnetski, vrtložni ili zvučni energetski valovi, ili stvara kroz vlastite električne ili kemijske podražaje, mogu biti manipulirani ili izmijenjeni, baš kao što se mogu izmijeniti podaci (informacije) u bilo kojem hardverskom sustavu.

Strah od novog poretka u svijetu

Strah od manipulacije sve se više širi jer bi prema najnovijim predviđanjima svakom novorođenčetu mogao biti ugrađen mikročip. To bi stvorilo novi poredak u svijetu, gdje bi se potpuno izgubila ljudska osobnost, a svi bi postali djeca matrice, koja bi živjela u svijetu iluzije, a da toga ne bi bili ni svjesni.

Re: Kontrolom uma do savršenog vojnika 2 years, 2 months ago #3316

Famozni stobrečanin Dražen Kasalo (u javnosti poznatiji kao osnivač udruge Čovjek i njezinog Arbitražnog suda pravde, autor knjige 'Kontrola uma u pravom sistemu, organizator događaja 'Prva konvencija živog čovjeka' te inicijator predstojećeg osnivanja organizacije 'Društvo živog čovjeka) nedavno je po četvrti put zaredom zario nož u leđa istinskom oslobođenju čovjeka od robovanja Matrixu. Krivotvoreći više puta ne samo sopstveni identitet već i cjelokupno činjenično stanje, grubo kršeći vlastita obećanja te Univerzalni Prirodni Zakon i Statut udruge Čovjek te Pravilnik njezinog Arbitražnog suda, Predsjednik potonjeg posegnuo je čak i za najgnusnijim prljavštinama ne bi li što učinkovitije sabotirao konkretno realno distanciranje od religioznog fanatizma zvanog 'državizam'.
Beskonačne falinke u koje se sam sav umrsio postavljajući zamku 'suvereni građanin' svakom nedovoljno upućenom pojedincu voljnom postati 'suvereni čovjek', Kasalu se silovito obilo o glavu i potvrdilo staru poslovicu "ko drugome jamu kopa sam u nju upada". Obmanjujući plemeniti paravan ispod kojeg navedeni infiltrator u potaji podlo podriva nepatvorenu oslobodilačku vibru - raskrinkan je u cijelosti te objelodanjen u Izvještaju o golemoj laži kojom je, dovevši se u monstruozno kontradiktornu poziciju, 17.04.2018 donio kompletno nakaradno Rješenje o odbacivanju Tužbe Aljoše iz obitelji Đurić protiv Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Više o suludoj liniji ponašanja i principu djelovanja kojeg su Kasalo Dražen te udruga Čovjek i Arbitražni sud pravde zauzeli prema svakom i bilo kom ljudskom stvorenju, organizaciji, fizičkoj ili pravnoj osobi, svejedno nastupali ovi u svojstvu bilo tužitelja, bilo tuženika, bilo ugovornih protustrana, bilo partnera u poslovnim aranžmanima ili drugim projektima i odnosima ikoje vrste - može se pročitati na sljedećem linku:

  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.15 seconds